Ha EZT teszed a joghurtodba, olyan csodaszert kapsz, hogy attól még a kutatók is eldobták az agyukat!

Borítókép: Ha EZT teszed a joghurtodba, olyan csodaszert kapsz, hogy attól még a kutatók is eldobták az agyukat! Forrás: Getty Images
Bizarr, de szuperhatékony kombináció!

A legújabb kutatások szerint ha szeretnéd a lehető legegészségesebbé tenni a beleidet és emésztőszerveidet, ideje elkezdened rendszeresen fogyasztani a brokkolis joghurtot! Nemcsak az egészségmegőrzésben segít, hanem egy vizsgálat szerint a tumorok 75 százalékát is kinyírta egerekben, és a laboratóriumi körülmények között tenyésztett béldaganatok 95 százalékát is. Ez olyan átütő siker, hogy szinte hihetetlen. Főleg úgy, hogy két ilyen egyszerű étel párosításáról van szó!

Forrás: Getty Images

A brokkoliban található szulforafán nevű anyag és a natúr joghurtban lévő baktériumok együttesen a beleid legjobb védelmezőit alkotják. Az orvosok azóta azon dolgoznak, hogyan készíthetik el mesterségesen a két anyag kombinációját ezzel pedig a rákmegelőzésben és annak kezelésében is forradalmi szert alkothatnak.

Ha szeretnél te is tenni a megelőzésért, mindenképpen natúr joghurtot válassz (a legjobb a görög joghurt) és vagy nyers vagy maximum 1 percig forrázott brokkolit egyél. Megéri!

A cikk eredetileg a joy.hu-n jelent meg.