Édes bezártság – 7 pont az otthonodban, ahol élmény a borozás

Borítókép: Édes bezártság – 7 pont az otthonodban, ahol élmény a borozás Forrás: Dubicz Borászat
Ha az élet a feje tetejére áll, tudnunk kell megtalálni a szép dolgokat a mindennapokban. Azokat az egyszerű, de nagyszerű kapaszkodókat, melyek mindig is kéznél voltak, csak a rohanás közepette nem vettük észre őket. Ilyen egy finom pohár bor és néhány csendes pillanat.

Amikor a nappali egyben iroda is, a játékszoba pedig hirtelen feladatoktól zsongó tanteremmé avanzsál, a konyha fut, a fürdőben pedig hegyekben áll a mosnivaló, könnyen utolérhet minket a csillapíthatatlan vágy, hogy – akár csak egy fél órácskára is, de – magunk mögött hagyjunk mindent. De ha el nem is futhatunk, elbújhatunk. Vegyünk egy mély levegőt, fogjunk egy poharat, másik kezünkbe kedvenc borunkat, és keressünk egy helyet a lakásban, ahol aztán azt lassan és semmitől sem zavartatva elkortyolgathatjuk.

7 hely az otthonunkban, ahol élmény a borozás

A legautentikusabb: a pince

Ha borkostólóra nem is tudsz elmenni, legalább annak illatát, hangulatát (és hőmérsékletét) megidézheted a saját pincédben. Ami biztos: itt nem botlasz bele senkibe, ha mégis, ő szó nélkül és hálál a szemében csatlakozik majd hozzád.

A legtitkosabb: a kamra

Ha egy kis izgalmat csempésznél bele, vedd célba a lakás legsötétebb zugját, a kamrát. Képzeld azt, hogy elbújtál a világ elől, hogy a legnagyobb titokban elfogyaszthasd az erőt adó nedűdet. Ennyi játék mindenkinek kell!

KATTINTS A FOLYTATÁSÉRT!