A legtutibb őszi DIY dekor ötletek borosüvegből

Borítókép: A legtutibb őszi DIY dekor ötletek borosüvegből Forrás: Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
Az őszi-téli szezon a lakásdekorációk virágzó időszaka. Az őszies ötletek, kiegészítők már önmagukban is rendkívül hangulatosak, hát ha még megfejeljük őket az évszak egyik legautentikusabb képviselőjével, a borral.

Egy szép formatervezésű, egyszerű borosüveg alapvetően is szemet gyönyörködtető látvány. Na, de mi a helyzet akkor, ha DIY lakásdekor ötletek kivitelezésére adjuk a fejünket? Bizony-bizony, csodásabbnál csodásabb otthoni dekorációkat készíthetünk néhány szimpla palackból. Lássuk is a legjobbakat!

1. LED-es borosüveg

Akár őszi, akár téli dekorációról beszélünk, az égősor örökzöld találmány a témában. A látványos dekorációhoz nem kell messzire mennünk: áztassuk le a címkét az adott palackról, szépen szárítsuk ki. Fontos, hogy a felszíne teljesen sima és ragadásmentes legyen. Miután az üveg teljesen cseppmentes, dugjunk bele egy fehér fényű izzósor, és voilá! Már kész is a leghangulatosabb esti fény a hálószobába vagy a nappaliba.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

2. Kínálótál

Néhány használt borosüveg a tálaláskor is igazán jól jöhet. Nem kell hozzá más, csak egy hozzáértő barát vagy rokon, aki szépen megdolgozza nekünk – vagyis szépen, átlósan levágja a felső harmadát –, és már kész is a salsák, zöldségek, gyümölcsök, olívabogyók vagy más isteni csipegetnivalók számára tökéletes szervírozótál.