A legjobb boros tévésorozatok – Láttad már őket?

Borítókép: A legjobb boros tévésorozatok – Láttad már őket? Forrás: vanityfair.com
Mindannyiunknak megvan a maga kedvenc tévésorozata, és bizonyára mind tudunk legalább egy olyat mondani, melyben nem ritkán komoly koktélozás vagy adott esetben borfogyasztás zajlik.

1. Trónok harca

Nem tudjuk elképzelni, hogy bármilyen, sorozattal kapcsolatos felsorolásból kimaradhatna a világ aktuálisan leghíresebb és legnagyobb nézőszámmal büszkélkedő sorozata, a Trónok harca. Innen sem hiányozhat. Na, de hol itt a bor? Gondoljunk csak mindenki legnagyobb ellenségére, a megátalkodott Cersei királynéra és arra a bizonyos vörösboros serlegre, amely gyakorlatilag évadokon keresztül folyamatosan jelen van a történetben. Ugye, hogy már meg is jött a kedved egy kis borozáshoz?

2. Született szinglik

A Szex és New York ikonikus rózsaszín, áfonyás Cosmopolitan koktélja után a Milleniuem korszakában már ideje volt egy olyan szingliknek, egyedülálló anyukáknak szóló sorozatnak, amely végre a barátság, a bor és borozás ünnepe körül forog. Jules és barátnői gyakorlatilag minden epizódban boroznak, és az adott helyzetekben ezt nem is nagyon tudjuk a szemükre vetni.

bor,dubicz,borászat,filmek
Forrás: Dubicz borászat

3. Kártyavár

Ennyi politikai viszály, ellenségeskedés és ármány mellett hogyan is lehetne lemondani a borozás nyújtotta élményekről? Leginkább sehogy. A Robin Wright által alakított First Lady, másnéven Claire Underwood igazi vörösbor rajongó. Meg is tudjuk érteni, hogy egy igazán nehéz és fárasztó munkanap után előszeretettel nyúl egy pohár ínycsiklandó vörösbor után.

TOVÁBBI BOROS SOROZATOKÉRT KATTINTS IDE!