Egy borozós kerti parti 5 kötelező eleme

Borítókép:  Egy borozós kerti parti 5 kötelező eleme Forrás: Dubicz Borászat
A bor és a nyár tökéletes párosítás, melynek legjobb bizonyítéka egy borozós kerti parti. Hiszen kedvenc palackunk tartalma egy kellemesen hűvös nyárestén, a barátok társaságában, a grill illata mellett esik a legjobban.

Egy grillparti két főszereplője a hús és a bor. A partiszervezés első és legfontosabb lépés tehát ezek összehangolása. De amint összeállt a menü, jöhet is a következő feladat: az autentikus hangulat megalapozása. Ennek legfontosabb összetevőit szedtük most csokorba.

Világíts hangulatot!

Nincs kerti parti hangulatfény nélkül! Egy boros grill vacsorára pedig ez különösen igaz. A bor maga is képes meghitt hangulatot teremteni, de miért ne erősítenénk rá erre finom fényforrásokkal? Keresd elő bátran a karácsonyi fényfüzéreket, és tekerd őket a faágakra vagy a terasz korlátjára. Az asztal közepére pedig mindenképp állíts egy-két üres borosüveget belsejükben egy-egy LED-es fénysorral.

Dekorálj autentikusan!

És ha már borosüveg: a hangulatfokozás leghitelesebb segítői mind a boros pincéből kerüljenek ki. Persze túlzásba nem kell esned! Bízz a finom részletekben, mert azok sokkal többet tesznek majd hozzá az est összképéhez. Az ültetőkártyákat tűzd parafadugóba, a bejárat mellé vendégfogadóként készíts palackokból egy hangulatos összeállítást, egy fél tucat dugóhúzó egy tányérban összegyűjtve pedig a fürdőszobában idézheti meg a kinti atmoszférát. (Ha nincs kéznél ennyi, kérd meg a vendégeket, hogy mindenki hozzon magával egyet otthonról kölcsönbe.)

OLVASS TOVÁBB!