Ezek a legjobb boros applikációk

Borítókép: Ezek a legjobb boros applikációk Forrás: Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
A digitalizáció életünk minden területén jelentős hatással bír. Nincs ez másképp a borok és az általános borfogyasztás esetében sem.

Ma már teljesen természetes dolog, hogy az étrendünket, a napirendünket vagy éppen az edzéstervünket digitalizálni tudjuk, de a napról napra hízó sorból ma már a borozási szokásaink sem jelentenek kivételt. A következő sorokban összegyűjtöttük a leghasznosabb boros applikációkat igazi borrajongók számára.

1. Vivino

A Vivino applikáció olyan profi, hogy minden egyes információt biztosít a számunkra az előttünk látható borról csupán a címke alapján. Nem kell mást tennünk, mint beolvasnunk az adott bor címkéjét, és máris elénk tárul minden, ami tudni vélhető róla: alapinformációk, értékelések, árkategória. A maga 34 millió felhasználót számláló bázisával a legnagyobb online borkönyvtárként tartják számon.

2. Pocket Wine Pairing

Ez az applikáció akkor bizonyul igazán hasznosnak, ha nem tudjuk, milyen bort milyen étellel párosítsunk vagy épp fordítva. Bizony, mindenkivel előfordult már, hogy nem tudta mihez nyúljon, ha baráti estét szervez. Ez az applikáció segítségedre lesz minden egyes menü megtervezésekor. Sőt mi több! Tedd és ne tedd listákkal támogatja a tökéletes választást.

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS!