Hatalmas büszkeség: Borbély Alexandra dívaként tündökölt ruhájában az Oscar vörös szőnyegén - ELSŐ FOTÓK

Borítókép: Hatalmas büszkeség: Borbély Alexandra dívaként tündökölt ruhájában az Oscar vörös szőnyegén - ELSŐ FOTÓK
Alexandra szettje az A-listás csillagokéval vetekedett! Az instyle.hu írása.

Végre eljött a mi időnk. Na jó, nem azt mondjuk, hogy két éve Nemes Jeles László, és tavaly Deák Kristóf ne mutatott volna jól az Oscar vörös szőnyegén, de ami minket illet, hosszú ideje szerettünk volna már egy gyönyörű hazai színésznőt látni a díjétadó vörös szőnyegén. Bár sajnos a Testről és lélekrőlnek nem sikerült díjra váltania a jelölését, mi még így is természetesen nagyon büszkék vagyunk rájuk, és persze Alexandrára is, aki a film főszereplőjeként megadta nekünk, amire vágytunk.

A színésznő Enyedi Ildikóval Los Angelesbe utaztak a 90. Oscar-gálára, mi pedig már napok óta nagyon izgatottak voltunk, hogy mit fog viselni a gálán Alexandra.

Azt már a hét közepén megtudtuk, hogy Alexandra a gálán nem magyar divattrevező kreációját fogja viselni; hosszas keresgélés után a stylistjával egy francia divattervező kreációjára esett a választásuk, amit végül szerelmétől, Nagy Ervintől kapott meg ajándékba. Mi pedig látva a végeredményt már mindent értünk hiszen az Oscarra választott ruhája tényleg lélegzet-elállító volt.

Borbély Alexandra a 90. Oscar vörös szőnyegén!

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images

A színésznő az estén Monique Lhuillier pink estélyijét viselte, amihez szájhangsúlyos sminket viselt. A pink és a piros párosítása ebben a szezonban most amúgy is szupertrendi, így különösen nagy kedvencünk lett ez a look.

Galériánkban pedig megnézheted, milyen volt a 90. Oscar a színésznő szemével!