Életed nagy napjai – Ilyen borokkal ünnepelj!

Borítókép: Életed nagy napjai – Ilyen borokkal ünnepelj! Forrás: Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
Ünnepelnél, de nem tudod pontosan mivel is? Születésnapra készülsz? Netán házassági évforduló van kilátásban? Nem minden jeles alkalomhoz passzol ugyanaz a borfajta, sőt, esetenként az alkalom báját is jelentősen tudjuk emelni egy-egy jól megválasztott palackkal.
Ki ne emlékezne a tinédzserkor vattacukros éveire, amikor még minden egyes, újdonsült párunkkal eltöltött hónap csodaszámba ment? Amikor minden hónapfordulót úgy éltünk meg, mint a világ egyik legnagyobb és legjelentőségteljesebb eseményét. Ezekhez az alkalmakhoz tökéletes választás lehet egy Dubicz Kékfrankos Rozé a maga romantikus lágyságával, friss gyümölcsösségével.

Már egyetemi éveinket tapossuk? Beköszöntött az első komoly kapcsolat, netán életünk első szerelmes évfordulója? Ekkoriban már egy fokkal magasabb szintre emelnénk az ünneplést: egy palack Dubicz Irsai Olivér vagy könnyű Chardonnay megfelelő választás lehet számunkra. Amennyiben egy hatalmas, barátainkkal töltött bulival ünnepelnénk meg huszadik életévünk beköszöntét, válasszuk a Zsizsi habzót a garantált pezsgésért.

ÉRDEKEL A FOLYTATÁS? AKKOR KATTINTS IDE!