Süss úgy, mint Blake Lively - hátha te is megnyersz magadnak egy Ryant!

Borítókép: Süss úgy, mint Blake Lively - hátha te is megnyersz magadnak egy Ryant!
Blake instagramján gyakran lehet olyan ételekbe botlani, amit ő maga, vagy épp kedves ura készített el. Ha figyelmesen követed a posztjait, többször is belefuthattál már az almás-fahéjas pitéjébe, amit gyakran elkészít. Ebben a receptben az alma és a fahéj házassága, éppoly tökéletes, mint Blake és Ryan Reynolds kapcsolata. Nem éri meg kihagyni!

Na igen, itt be kell vallanom valamit: a most következő fahéjas-almás palacsinta nem teljesen az övé. Ezt a receptet, a Julia’s album nevű blogon találtam – de ez semmit sem von le az értékéből. Juliát is megihlette Blake pitéje, így palacsinta köntösben gondolta újra, és meg kell mondjam fenséges lett a végeredmény!

Taylor Swift ínycsiklandó csokis-zabpelyhes keksze, és Gwyneth Paltrow isteni carbonárája után, most következzen egy újabb szuper recept.

Forrás: Nóri

Míg mi, az almás palacsintát főként úgy ismerjük, hogy magába a palacsinta tésztába van belereszelve ez a gyümölcs, addig ebben a receptben, fahéjas töltelékként kerül a palacsintába. Jogosan szisszenhetsz fel azzal, hogy ennél nagyobb durranásra számítottál, de elmondok neked valamit. Sokszor a legegyszerűbb dolgok a legtökéletesebbek! Semmi extravagancia, semmi fakszni, csak tökéletes íz, és tökéletes harmónia. Imádni fogod!

A receptért kattints a galériára!

Ha innál is mellé valamit, készíts hozzá egy bögre finom, és egészséges zabtejet!