“Biszexuális férfi vagyok, szexuálisan vonzónak találom az emberi sokszínűséget”

biszexuális,szex,jason ellis Forrás: GettyImages
“Biszexuális férfi vagyok, és szeretem a feleségem. De férfiakkal is szexelek, szexuálisan vonzónak találom az emberi sokszínűséget” – Jason Ellis, korábbi MMA-harcos, jelenleg rádiós műsorvezető 2019 év végén a rádióműsorában állt ki a biszexuális férfiak mellett: mert úgy érzi, hogy ezeket a pasikat, az LMBTQ közösség nem fogadja be.

A szexsuli.hu cikke.

“Amikor elmondom azoknak a férfiaknak, akikkel szexelek, hogy házas vagyok, azt szokták mondani, hogy ez csak egy fázis, majd meleg leszek, ha bevallom magamnak, és olyan, hogy biszexuális, nem létezik. Vagyis szerintük, aminek érzem magam, az nem létezik… Csak egy kis empátiát szeretnék” – mondta Jason, és nagyon megörültem, amikor megláttam az erről szóló cikket, mert nagyon ritka, ha egy pasi kiáll és ennyire őszintén beszél a biszexualitásról. Most képzeljétek el, hogy egy korábbi magyar bokszoló, birkózó – vagy más klasszikusan kemény sportot űző férfi – nyíltan beszél ilyesmiről egy rádióműsorban.

A kétezres évek végén éltem pár hónapot Dániában, egy hojskoléban (népfőiskolának fordítják). Ott egészen máshogy álltak a huszonéves pasik a szexualitásukhoz, és az esti partikon, ha éppen egy pasival smároltak, rohadtul nem csináltak belőle nagy ügyet, senki se buzizta le őket, és mindenki csókolózott zavartalanul tovább. Sokkal könnyedebben álltak az egész szexualitás kérdésköréhez, érezhetően kevesebb volt az ítélkezés.

Létezik egyébként egy 2015-ös kutatás, amely szerint mindenki biszexuális és kész. És akkor a Kinsey-skáláról még nem is írtam: Alfred Kinsey már 1948-ban úgy gondolta a kutatásai alapján, hogy az emberek nem oszthatóak be vegytiszta heteroszexuálisnak vagy homoszexuálisnak, hanem egy skálán mozognak a kettő között.

Hmm, én nem kutattam, de valahogy az életem során velem többször jött szembe – egyébként heteró – pasiktól gay sztori. Arra pedig abszolút nem számítottam, hogy több olyan pasi ismerősöm is van, aki kipróbálta vagy szívesen kipróbálná a szexet egy transzvesztitával. Lepadlóztam – egyszerűen azért, mert annyira nagyon heteróként viselkedett – amikor egy volt játszópajtásom, egy tesztoszteronfelhőben úszó olasz csávó elmesélte, hogy egy bárban meglátta élete leggyönyörűbb, legvonzóbb nőjét, akiről már csak a taxiban derült ki, hogy transzvesztita, de szerinte már nem volt mit tenni, muszáj volt megdugni. De ezt tekintsem élete titkának, és ne mondjam el senkinek soha. Hát most jól megírtam, de nem beazonosítható, na. Szóval ő milyen kategórába sorolható? Meg egyáltalán kellenek-e kategóriák?

A társadalom még mindig hülye

A mainstream leszbikus pornónézés férfiaknál valami elvárt alap, ahogy az is, hogy édeshármasról kell fantáziálnia a rendes heteró pasinak, természetesen két csaj, egy pasi felállásban. Ez vállalható, bevallható, sőt, van az a közeg, ahol lehet vele vagánykodni. De mondjuk, mi van akkor, ha a pasi inkább a két pasi-egy csaj felállásról álmodozik? Ez már nem annyira elfogadott társadalmilag.

A cikk további részét a linkre kattintva olvashatod!

8 híres ember, aki bevallotta, hogy szexfüggő