9 dolog, amit tudnod kell a férfinátháról!

férfinátha,betegség,türelem,nő,irónia Forrás: unsplash
Az első és legfontosabb szabály, amit tudnod kell: a férfinátha halálos, és ez nem vicc.

1. Tehát: bár nem végződik temetéssel, bizony halálos kór a férfinátha, és ezt érdemes az agyadba vésni. Nem lehet félvállról venni, mert annak bizony komoly következményei lehetnek, és még a kapcsolatod is rámehet.

2. A férfiaknál a láz 37 foknál kezdődik. Mindenki másnál ez még csak hőemelkedés, de a pasiknál bizony ez már láz. Ilyen esetben illik ágynak dőlni, és mocsok módon szenvedni.

3. Hangos nyögések közepette szenvednek a teremtés koronái, minden ironizálás, vagy szemernyi gúny csak ront a helyzeten, szóval ezt semmiképp ne tedd. Viseld méltósággal a hangos nyögéseket, takargasd be a vacogó delikvenst, és főzz teát. Sokat, szó nélkül!

4. Amint elhangzik, hogy beteg vagyok, lázam van felkiáltás, ütemesen fuss a patika felé és szerezz be minden vény nélkül megvásárolható orvosságot. Színlelj mély együttérzést, és járj a pasid kedvében, különben a beteg állapota tovább romlik. Ebben az esetben még azt is el tudom képzelni, hogy a kedvenc ételeivel kényeztesd!

5. Próbáld rábeszélni arra, hogy menjen orvoshoz. Két variáció van: vagy elmegy, vagy nem. Mindkét kimenetel jó hatással lesz rád, ugyanis, ha elmegy, akkor az orvosa jó eséllyel megnyugtatja, hogy semmi baja, és túléli, ezzel jelentősen javul a kedélyállapota. Ha otthon marad és makacskodik, akkor próbáld- de csak finoman- rávenni, hogy nagy lehet a baj, mégis szakember kéne, és akkor talán a férfiúi büszkeség megszólal benne, és egy kicsit megembereli magát.

6. Mindenkinek mondd el, mennyire vacakul van a párod, hogy kellő részvéttel viszonyuljon a pasid betegségéhez. Ez nagyon fontos, mert semmi sem rosszabb, mint egy halálos náthával küzdő sértődött férfi, aki úgy érzi, hogy elhanyagolják, és nem fordítanak kellő figyelmet a betegségére.

7. Ne lepődj meg, ha dolgozni mégis elmegy, vagy látogatók előtt méltósággal titkolja megrogyott egészségét. A férfinátha csak a lakás falai között halálos kór, máshol minden pasas macsónak igyekszik látszani.

8. Ne áruld el, hogy átlátsz rajta, és az Isten szerelmére, eszedbe se jusson elkapni a vírust, mert akkor teljesen elanyátlanodik szerencsétlen pára, hiszen nincs olyan állapotban, hogy egy gyenge nőt is ápoljon. Légy kemény, tarts ki, a nőknek meg sem kottyan némi nátha!

9. Ha összeköltözöl egy férfival, akkor előtte mérlegeld, tudod-e vállalni a fentieket. Ha nem vagy benne biztos, akkor lehet, hogy még nem jött el az ideje az összeköltözésnek!

Nézd meg ezt a galériát is: