Beköszöntött a december, ezzel együtt egyre rövidebbek a nappalok és hosszabbak az esték.

Borítókép: Beköszöntött a december, ezzel együtt egyre rövidebbek a nappalok és hosszabbak az esték.
Sokaknak ilyenkor nehézség olyan programot találni, ami megfelelően leköti a gyerekeket a lakás békés melegében.

Persze könnyű választás a TV bekapcsolása és a tablet kézbevétele, de azoknak, akik szeretnék kihagyni az elektronikát a meghitt estékből, van pár javaslatunk. a Napraforgó Könyvkiadó kínálatából. A könyvek online is megrendelhetők a borítókra kattintva.

A tökéletes téli mese- Plüssmackó a barátom

A kuckózós, bensőséges téli estékre tökéletes olvasmány ez a könyv.

15 kedves téli történetet rejt, amit akár a szülő olvas fel, akár a gyerekek lapozgatják a könyvet, mindenhogy nagy élmény lesz.

Tartsunk bemutatót- Bűvészkönyv

Ha kell egy aktív elfoglaltság, tökéletes lehet, a Mindent tudni akarok! sorozat bűvészkönyve.

Tele könnyebb-nehezebb trükkökkel, ami bemutathatók egyedül is, de testvérek és családtagok bevonásával is élvezetes kaland lesz.

Kérdezz-felelek – 500 érdekesség az állatokról

A játékos tanulás legegyszerűbb módja az érdekes tálalás! Az 500 érdekesség állatokról című könyv kitűnő lehet egy kérdezz-felelek játékhoz, ahol a már megtanult fontos alap információkat a gyerekek játékos módon tanulják, hogy aztán elbüszkélkedhessenek a szülőnek, mennyi újdonságot tudtak meg.

Mama, papa büszke lesz, ha megtanulom a verseket- Téli kaland

A beszéd tanítás egyik alapja a verses beszéd, hiszen a szöveg ritmikussága megkönnyíti a memorizálást. Major Eszter verses leporellói kis méretű, kemény lapos könyvecskék, amiket a legkisebbek is tudnak már forgatni, ráadásul tele vannak tündéri téli témájú rövid versekkel.

Szuper ajándék lehet a nagyszülőknek egy-egy megtanult versike az ünnepekkor előadva!

Vonat mániásoknak kötelező!- Legendás utazások- Vonatok

Ez az a kötet, ami aztán tényleg tökéletesen helyettesíti a TV és az internet jelenlétét. Vastag album tele fontos adatokkal, ráadásul kihúzható ’meglepetés lapokkal’ tarkítva, további vonat-titkokkal.

A Napraforgó Könyvkiadó kínálata tele van olyan könyvekkel, amik alternatív kiutat mutatnak a digitális világból, olyan könyvekkel, amik érdekes témáikkal a gyerekek örök kedvenceivé válnak.

+1 ha mégsem sikerül kihagyni a digitális világot

Csak össze kell hangolni a mobilt a könyvvel és már sétálhatnak is a sárkányok a lakásban, szobában, a karácsonyfa alatt!
Ne csak nézd, olvasd is.