Robert Pattinson öv alatti tanácsot kapott Christian Bale-től a Batman forgatása előtt

batman, szuperhős, robert pattinson Forrás: wallpaperflare
Vajon mit tanácsolhat az egyik Batman a másiknak? Hát mi mást, mint…

A napokban végre kijött a The Batman című film első előzetese, amelyben Robert Pattinson tündököl a címszerepben. A rajongók végre örülhetnek (bár rossz nyelvek szerint inkább a Twilight- mint a Batman-rajongók), hogy láthatják Pattinsont szuperhősként legalább néhány képkocka erejéig.

A rendező, Matt Reeves meg is osztott a publikummal néhány szaftos részletet a produkcióról, többek között azt, hogy milyen tanácsot kapott Rob a korábbi Sötét Lovagtól, Christian Bale-től. Ezt mondta Reeves pontosan:

Rob beszélt Christian Bale-lel, aki azt mondta: ‘A lényeg, hogy képes legyél könnyíteni magadon’, úgyhogy fel volt adva nekünk a lecke, hogy beépítsük ezt a lehetőséget is a Batman-jelmezbe.

Bale egyébként ugyanezt mondta Ben Afflecknek is korábban, amikor utóbbi átvette tőle a szerepet. Egy 2015-ös San Diego Comic-Con panelbeszélgetésen Affleck elmesélte, hogy egyszer összefutott Bale-lel, tanácsot kért tőle és Bale akkor is ezt mondta:

A lényeg, hogy tudj pisilni abban a ruhában.

Sőt, Bale korábban egy promóciós eseményen is alátámasztotta, milyen lényeges ez az apró adottság (slicc?) egy Batman-jelmez esetében. „Kicsit megalázó, amikor valakinek segítenie kell kibújnod a jelmezedből, hogy képes legyél [pisilni]”, mondta állítólag.

via huffpost.com

Ryan Reynolds is tudja, mire jó valójában a szuperhősjelmez: