Bársonyosan puha, ragyogó, élettel teli bőr télen is Téli bőrápolás a Maria Gallanddal!

Borítókép: Bársonyosan puha, ragyogó, élettel teli bőr télen is Téli bőrápolás a Maria Gallanddal!
A téli évszak ez egyik leggyönyörűbb időszak, hiszen szemet kápráztató havas tájjal, jégvirágos ablakokkal, a reggeli ködben nyújtózkodó zúzmarával gyönyörködtett. A tél ugyanakkor kegyetlen: a hideg és zord időjárás kíméletlen, igazi megpróbáltatás a bőrünk számára.

A rendszeres napi arcápolás egész évben fontos, de ebben az időszakban a bőrünk valósággal szomjazik a táplálásra és hidratálásra. Az arcbőr a szél és hideg hatására kipirosodik, sápadttá, fakóvá válik, a beltéri száraz levegő pedig kiszárítja, így egyre feltűnőbbek lesznek rajta az idő előtti öregedés jelei.

Mindez korántsem jelenti azt, hogy le kell mondanunk ragyogó, élettel teli bőrünkről a hideg beköszöntével!

A tél ölelésében az egyik legfontosabb feladat a bőrünk hidratálása, ilyenkor gazdagabb, sűrűbb textúrájú ápoló termékekre van szükség. S mindezt a lehető leghatékonyabb módon! Egészítsd ki téli bőrápolási rutinodat a Maria Galland N°96B Créme Hydra-Nutritive Intense / Intenzív hidratáló és tápláló nappali krémjével. A krém kezelésként alkalmazva – épp úgy, mint egy balzsam – puhává teszi még a durva, száraz bőrt is, miközben kellemes kényelemérzetet hagy maga után, így nyújtva optimális hidratálást és védelmet a bőrnek. Egyik fő hatóanyaga az Ausztráliában őshonos makadámiadióból hideg préseléssel nyerhető olaj, amely telítetlen zsírsavakban, vitaminokban – pl. A- és E-vitamin –, illetve ásványi anyagokban gazdag, így biztosítva intenzív táplálást a vízhiányos bőrnek.

Használd otthon a N°96B Créme Hydra-Nutritive Intense / Intenzív hidratáló és tápláló nappali krémet és részesítsd arcbőrödet extra adag hidratálásban! A terméket keresd online a http://www.mg-magyarorszag.hu/oldalon vagy kérd Maria Galland kozmetikusodtól!

A Maria Galland egy világszerte elismert francia professzionális kozmetikai márka egyedülálló anti-aging szakértelemmel. A bőröregedés első jeleitől kezdődően azonnal látható eredményeket garantáló, személyre szabott kezeléseket és a bőr egyedi igényeinek megfelelő, exkluzív hatóanyagokat tartalmazó ápoló termékeket kínálunk, mindezt szakértő kozmetikusaink bevonásával.