Barnängen Lagom-ház - Karnyújtásnyira a svéd életérzés

Barnängen Lagom-ház -  Karnyújtásnyira a svéd életérzés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Barnängen által végzett online kérdőíves felmérésből kiderül, a nők több mint háromnegyedének nincs napi fél órája önmagára, így a mindennapos hajtásban egyre távolabb kerülnek a harmonikus egyensúly állapotától. A svéd bőrápolási márka legújabb vegán termékcsaládja a lagom életérzés mellett szuperhatóanyagokat hív segítségül a maximális hidratáltság és a teljes relaxáció biztosításához.

Mindemellett a cég magyarországi képviselete megalkotta a Lagom-házat, amely lehetőséget biztosít arra, hogy bárki újra rálelhessen testi és lelki egyensúlyára, feltöltődjön a márka által képviselt „pont jó” érzésével.

A mindennapok gyakran monotonok, ugyanakkor kihívásokat is tartogatnak a számunkra, ezért feszültek vagyunk, az énidő minimalizálásával pedig egyre stresszesebbé válunk. A lagom életérzés azonban segít, hogy új alapokra fektessük életünket azáltal, hogy megkeressük a természetes egyensúlyt a munka, a magánélet és a kikapcsolódás között. A Barnängen termékeiben megtalálható mindaz, amit várhatunk a lagomtól: tiszta, természetes összetevők, 100 százalék vegán kivitel, valamint szilikonmentes formula.

A Barnängen magyarországi képviselete elkészítette online Lagom-tesztjét*, amelyben a magyar nők kiegyensúlyozottságát kutatta. A hölgyek 71,5 százaléka szerint a mindennapok mókuskerekében nem jut elegendő idejük a számukra fontos emberekre. De nemcsak másokra nincs idejük, hanem saját magukra sem. A Barnängen Lagom-tesztjét több mint 1000 nő töltötte ki, amelyből az eredmények azt mutatják, hogy a kitöltők 81 százalékának nincs napi fél órája arra, hogy a külvilágot kizárva csak önmagára fókuszálhasson. Ezt mi sem támasztja alá jobban, minthogy 57,4 százalékuk több mint egy hónapja nem tudott céltalanul a természetben gyönyörködve sétálni, hogy elmélyülve a gondolataikban feltöltődhessenek. Nem csoda, hogy a nők 61 százaléka havonta többször mutatja a kimerültség jeleit, a válaszadók közel felének pedig hosszú percekre van szüksége arra, hogy miután behunyta a szemét, elaludjon.

Kép

A Barnängen éppen ezért hozta létre a Lagom-házat a fővároshoz közel, ám a nyüzsgéstől mégis távol eső helyen, a Budakeszi Arborétum mesés területén. A svéd életérzés hazai megtestesítője nem túl sok, nem túl kevés, hanem pont jó. Itt a luxuskörülmények találkoznak a természet elragadó csodájával, hogy újra lehetőséged nyíljon rácsodálkozni környezetedre. Ez pedig garantáltan olyan felszabadító hatással lesz rád, amelyre egyetlen más stresszcsökkentő módszer sem lenne képes. Ha úgy érzed, eljött az idő a változásra, akkor a Barnängen Lagom-ház éppen neked való!

Kép

A természet átélése egy nagyon fontos eleme a lagom életérzésnek, ezért a Barnängennél úgy határoztunk, hogy ezt mindegyik termékünkben bemutatjuk. Júliustól az összes termékünk megújul és a jól ismert 100% vegán- és szilikon tartalmú összetevők mellett a környezettudatosság jegyében a teljes flakon a zárókupakokkal együtt 100 százalékban újrahasznosítható lesz. A Barnängennél hiszünk abban, hogy a szépségápolás során a bőrünk mellett a környezetünkért is felelősek vagyunk. Büszkék vagyunk arra, hogy új termékeink gyártása során 22 százalékkal csökkentettük a CO2 kibocsátást.

*Az online kérdőíves felmérést 1162-en töltötték ki.

A Barnängen Lagom-ház promócióról bővebb információt itt találsz: barnangen.hu

Tovább olvasok
Honnan tudhatod, hogy a kutyád hamarosan hőgutát fog kapni?

A Komondor fajtamentők – tekintve, hogy a fajta különösen veszélyzetett e szempontból – összegyüjtötték nekünk a legfontosabb, laikusok számára is felismerhető jeleket.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem