A legjobb ballonkabátos szettek az Instagramról

Borítókép: A legjobb ballonkabátos szettek az Instagramról Forrás: Pinterest
Pont a szeszélyes tavaszra tervezett darab a ballonkabát, ami most megint divatba jött. Mutatunk is néhány inspiráló outfitet, amiket az instáról gyűjtöttünk.

Igazi must have darab, ami örökre a kedvenc átmeneti kabátunk marad. A tervezők is ragaszkodnak hozzá, ezért évről évre újragondolják ezt a ruhadarabot. Rengeteg színből, alapanyagból és szabásvonalból választhatod ki a tökéletest.

Dobd fel a klasszikus fazont egy különleges kiegészítővel, például egy gyöngyös tüll kendővel! A fehér póló/farmer kombóval továbbra sem lehet mellényúlni.

Ha szereted a romantikus stílust, akkor ez a neked való szett. Cukorka árnyalat, fodrok és egy masnira kötött öv – így lesz teljes az összhang.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Kísérletezhetsz ujjatlan fazonnal is, ami alá kötött garbót veszel. Ez a méregzöld szín elintézi, hogy kilógj a tömegből, a vastag öv pedig kimeli a derekadat.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Egy finoman libbenő anyagú kabát játékosságot visz a szettedbe, a bőr övtáska pedig praktikusabb kiegészítő a mindennapokra.

A tűsarkú cipő és a rengeteg flitter túl émelyítő lenne enélkül a feltűrt ujjú ballonkabát nélkül. De így együtt annyira menő outfitet adnak ki, hogy csak bámulunk és tanulunk, mert tőle érdemes.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Yves Saint Laurent volt az, aki először tervezte meg a lakk verziót, amiért azóta is hálásak vagyunk neki. Részesítsd előnyben a föld színeket, de kerüld a neon árnyalatokat, mert a jóból is megárt a sok.