Az idei grillszezon is ellenállhatatlan lesz

Borítókép: Az idei grillszezon is ellenállhatatlan lesz
Új grilltermékekkel bővülnek a népszerű sajtmárkák

Bár hazánkban még nincs akkora hagyománya, mint egyes nyugati országokban, a grillezés és a szabadban fogyasztott ínyenc falatok nálunk is egyre népszerűbbek. Sokan vágynak ugyanakkor a hús mellet, vagy helyett valami másra, könnyedebb új ízekre. Számukra találta ki Magyarország egyik vezető sajtgyártója a Tihany és Karaván márkák grillverzióját, melyet idéntől három új ízben is megkóstolhatnak a fogyasztók.

A Karaván és a Tihany sajtok kategóriájuk legnépszerűbb, legismertebb hazai sajtmárkái, így nem csoda, hogy azok kifejezetten grillezésre kifejlesztett verziói is a márkáktól már jól megszokott sajtélményt nyújtják. Ezekkel a sajtokkal bármely grillpartin élvezhetjük a megszokott krémes karaktert, szemben a legtöbb grillsajt gumis, fogcsikorgatós jellegével. Ugyanis a grillezést követően a sajtok külsején a sajtfajtákra jellemző kellemes kéreg, belül pedig lágy belső alakul ki.

A valódi bükkfával füstölt Karaván Grillsajt és az egyedi fűszerkeverékkel ízesített Tihany Grill Camembert az idei grillszezonban három új termékkel egészül ki.

Az új Karaván Grillkorongok újszerű, praktikus csomagolásának köszönhetően nagyon egyszerű és kényelmes a felhasználása. A könnyen nyitható tégelyből kivéve a sajtot, csak rá kell helyezni a grillrácsra és pár perc alatt el is készül a grillezett fogás. Ráadásul a termék natúr és paradicsom-oregánós ízben is az üzletek polcaira kerül.

A Tihany Grill Camembert a már jól bevált fűszeres változat mellett most az édes ízeket kedvelők számára kínál új ízvariánst. A vörösáfonya-lekvár kellemesen kiegészíti a tejszínes Tihany ízvilágot.

A megújult Tihany és Karaván grillportfólió révén a mindennapokban is egyszerűen élvezhetjük az ínyenc fogásokat, akár szabadtűzön, akár serpenyőben készítjük el azokat.