Hihetetlen, de igaz: egy apa a halála után is küld ajándékot a lányainak

Borítókép: Hihetetlen, de igaz: egy apa a halála után is küld ajándékot a lányainak Forrás: wrbl.com
11 évvel a halála után még mindig jönnek csomagok az édesapától.

Már-már filmbe illő a most következő történet, azzal a különbséggel, hogy ez bizony tényleg megtörtént a valóságban. Egy amerikai férjtől, egyben 5 gyermekes édesapától még 2007-ben vett végső búcsút a családja Georgia államban. Bill bizonyára imádta a gyerekeit és a feleségét, ugyanis egy igen furcsa tervet eszelt ki arra, hogy így vagy úgy, de még a halála után is a családjával lehessen.

Forrás: wrbl.com
Marquette épp a csokoládés dobozokat mutatja meg egy amerikai tv-csatorna stábjának.

Halála után egy évvel, 2008 Valentin-napján csengettek a család otthonának ajtaján. Nagy meglepetésükre egy futárszolgálat kézbesítője állt az ajtóban, annak ellenére, hogy senki nem rendelt semmit. Márpedig a csomag az ő nevükre szólt, a feladó neve a dobozon pedig egészen összezavarta a családot, hiszen ez állt rajta: Bill McKnight. Természetesen átvették és odabenn kibontották a küldeményt, melyben egy doboz csokoládé lapult.

A Whitman's bon-bon válogatáson az édesapa kézírásával ez állt: "I love you, be my Valentine!" - azaz szeretlek titeket, boldog Valentin-napot!
Minden évben egy ilyen doboz csokoládé érkezik a családhoz.

De ez még mind semmi! A férfi ugyanis valahogyan elintézte, hogy minden egyes év Valantin-napján egy ilyen doboz csokoládé érkezzen a családhoz és mindegyiket el is látta a saját kézírásával: ez pedig így megy már 11 éve. Ugyan a gyerekei már felnőtt emberek, mégis roppant meghatónak érzik ezt a gesztust és így még közelebb érzik magukhoz az édesapjuk emlékét. Az egyik lány, Marquette ezt nyilatkozta:

Ha jövőre már nem is történik meg velünk ez a csoda, az üzenet akkor sem halványul el. Fantasztikus emlékeztető ez számunkra a szeretet erejéről és mindenki más számára is az lehet, aki hallott a történetünkről.
meséli Marquette.