10 ezer alatt is létezik tökéletes, avagy megtaláltuk az 5 legjobb bőrkabátot idén őszre

Borítókép: 10 ezer alatt is létezik tökéletes, avagy megtaláltuk az 5 legjobb bőrkabátot idén őszre
Minden árkategóriában megkerestük a tökéletes darabot!

Egy motoros dzsekire mindenkinek szüksége van. Igazi elnyűhetetlen ruhadarab, laza, sikkes, mindenhez passzol, és az elmúlt 50 év azt bizonyítja, hogy a az utcai divatban, a filmvásznon és a legmenőbb kifutókon is helye van. Idén is nagyon menő a trendi bőrkabát, amit kétségtelenül átlengi valami különleges atmoszféra már évtizedek óta.

A ma is ismert vastag galléros, cipzáras változatot Irving Scott dizájner és testvére hozta be a köztudatba Perfecto művésznéven – és innen már nem sok választotta el a hollywoodi sikertől. A bőrdzseki szimbólummá nőtte ki magát, a szabadelvűséget és a lazaságot ötvözte kifogástalan minőségben. Rákaptak a művészek, a zenészek, a sztárok, az egész világ. Minden bizonnyal a farmer után ez a világ második legnépszerűbb ruhaneműje. Volt valaha egyáltalán még egy olyan dolog, amit a filmipar és a divat ugyanannyira imádott, mint a punkok?

Szerintünk sem, ahogyan abban is biztosak vagyunk, hogy ez is egy olyan ruhadarab, amibe érdemes befektetni. Ám ha éppen most nem engedheted meg magadnak, vagy egyszerűen csak nem vagy az örök darabok híve, akkor is motorosdzsekik tömege vár a boltok polcain. Most meg is kerestük a legjobb darabokat, találtunk vagány darabot 10 ezer alatt, és persze – mint a divatban mindig – itt is a határ a csillagos ég.

Nézd meg, mi hol keresnénk az ősz legjobb bőrdzsekijét a helyedben!