„Annyira unatkozom, hogy...” - Jimmy Fallon rajongóit megihlette a bezártság

Borítókép: „Annyira unatkozom, hogy...” - Jimmy Fallon rajongóit megihlette a bezártság Forrás: Getty Images
Az otthonunkba szorulni nem túl nagy móka, de úgy fest bőven vannak olyanok, akiből az ingerszegény környezet előhozza a kreativitást.

Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét - ismerős a mondás, ugye? A hetek óta tartó izolációnál pedig keresve sem találunk jobb helyzetet arra, hogy alkalmazzuk ezt az hurrápotimista életfilozófiát.

Az unalom óriási hajtóerő tud lenni, hogy olyan dolgokat csináljunk meg vagy próbáljunk ki, amiket amúgy nem tennénk. Ezek között akadnak hasznos dolgok: én például valamelyik nap annyi zoknimat párosítottam össze és tettem a helyére, mint legutoljára akkor, amikor az államvizsgámra tanultam. Persze az unalom kevésbé praktikus tevékenységeket is szülhet, van aki mások vegzálására használja az időt vagy épp megszámolja a saját testén található összes anyajegyet.

Jimmy Fallon amerikai humorista és televíziós műsorvezető arra kérte a követőit Twitteren, hogy #IamSoBoredI címszó alatt küldjék el a legelborultabb dolgokat, amikre a bezártság okozta unalom inspirálta őket. Nem lövök le nagy poént, ha azt mondom: zseniális válaszok születtek!

Ezt az akadálypályát például egy család két teljes napon keresztül építette és most, hogy a folyamatnak vége, nem is tudják mihez kezdjenek magukkal.

További gyöngyszemekért kattints a galériára!