Alumínium kerítés

kerítés,fakerítés,fémkerítés,nivokerítés Forrás: nivokerites.hu
Amikor kiválasztjuk építendő kerítésünk anyagát, számos lehetőség közül választhatunk. Mind a mai napig a hagyományos fakerítés az egyik legkedveltebb megoldás, ha területünk körbehatárolásáról van szó. A fa természetessége egyedülálló, viszont ahhoz, hogy ezt a szépséget és a szerkezet épségét is sokáig megőrizzük, folyamatos karbantartásra lesz szükség.

Fából készült kerítés esetén, nem spórolhatjuk meg a felületkezelést: a csiszolás, festés, korrózióvédelem, a gombásodás elleni védekezés állandó munkát jelent. 2-3 évente biztosan időt és a pénzt kell szánnunk ezekre a munkákra. Sokan ezért más megoldást keresnek: nem véletlen, hogy napjainkban a fahatású fémkerítések egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Egyedülálló szerkezet

A fémkerítések prémium kategóriás típusa az alumínium kerítés. Ennél a típusnál is elérhető már olyan bevonat, amely visszaadja a fa természetességét. Ezáltal nem kell lemondanunk a naturális hatásról, miközben elfelejthetjük az állandó karbantartást. Az alumínium kerítés elemei tökéletesen gondozásmentesek, az évek múlásával is megtartják színüket, formájukat és méretüket.

A Nívó alumínium kerítéselem különleges, szabadalmaztatott rombusz profil. Az egyedi kialakítás miatt az elemek tökéletesen egymásba csúsztathatók. A tökéletes illesztés esztétikus és elegáns megjelenést biztosít. A profil 1.6-1.8 mm vastagságú és négyféle – 1700 mm, 2000 mm, 2500 mm és 3000 mm – méretben kapható. Szerkezete önhordó, ezért középső merevítés nélkül, egy 2,5 méteres szálat is elegendő a két szélen rögzíteni.

Gondozásmentes felület

A négyféle méret mellett 20-féle, egyszínű RAL és fahatású színekből választhatjuk ki a kerítés színét. A kerítéselemek mindkét oldalukon színezettek, szinterezett, valamint por-festett, fahatású réteggel kérhetők. A réteg tökéletes védelmet nyújt a káros UV sugarakkal és az időjárási viszontagságokkal szemben.

A felületkezelésnek köszönhetően a lécek nem rozsdásodnak, szerkezetükben nem károsodnak. A fahatású festékréteg strukturált felülete könnyen tisztítható, és ellenállóbb a sérülésekkel szemben. A gyártó 10 garanciát vállal a gondozásmentes alumínium kerítésre.

Felhasználási területek

Könnyű szerkezetének köszönhetően számos módon szerelhetjük. Kiváló új kerítés építésére, de már meglévő határoló felújítására is kitűnő megoldás. Variálhatóságának köszönhetően nem csak kerítésként, hanem teraszfedésként és falburkolatként is kiválóan alkalmazható. Merev és könnyű szerkezete lépcsőkorlátnak vagy kerti pergola burkolásához is ajánlott.

Amennyiben Ön is időtálló, modern és biztonságos kerítést szeretne, kérjen árajánlatot! A cég munkatársai akár telefonos, e-mailes vagy személyes megkeresés útján készséggel állnak rendelkezésére.