Alkalmak, amikor jól mutat egy limuzin

limuzin,limuzinbérlés,lánybúcsú,esküvő Forrás: partylimuzin.net
Ki mondta, hogy limuzint bérelni csak kivételes alkalmakra lehet? Hidd el, számos olyan ünnep és lehetőség van az ember életében, amit igenis érdemes megkoronázni egy limuzinbérléssel! Te tudod, hogy melyek ezek? Ha nem, tarts velünk!

Lánybúcsú, esküvő és kreatív fotózás

Ma már szinte elképzelhetetlen egy valamirevaló lánybúcsú egy igazi limuzin nélkül. Hiszen ebbe mindenki befér, nem kell több kocsit igénybe venni, sőt, a taxikat is kikerülhetitek. Arról nem is beszélve, hogy a kedvenc zenéiteket hallgathatjátok egészen addig, míg csak akarjátok, és olyan hangerőn, ahogy bírjátok. Ha pedig meguntátok a bentlétet? Álljatok ki nyugodtan a tetőablakba, és folytatódhat a buli meg az integetés a körülöttetek közlekedőknek.

Esküvő esetén sem maradhat el a limuzin, hiszen sokkal kényelmesebb azzal utazni, hiszen se vezetni, se nyomorogni nem kell abban a csodaszép ruhában. Arról nem is beszélve, hogy az alkoholfogyasztás kérdése is adott, hiszen nem kell senkinek józannak maradnia a násznépből, hogy vezessen. Ha pedig a kreatív fotókhoz kell valami igazán hatásos háttér, akkor keresve se találhattok jobbat. Sőt, a PLS Partylimuzinnál számos akciót is bezsebelhettek, ha ügyesek vagytok!

Városnézés és reptéri transzfer?

Esetleg utazol valahova, de nincs kedved vezetni vagy a forgalomban felhúzni magad? A limuzin bérlés tökéletes megoldás, nem beszélve az ajándék hűtött pezsgőről, ami egész úton a rendelkezésedre áll.

Érkezik egy rég nem látott rokon, esetleg egy fontos ügyfél? Menj ki elé a reptérre limuzinnal, biztosan értékelni fogja a figyelmességed! Később, mikor hazafelé vagy a hotelbe tartotok, beiktathattok egy kellemes és nyugodt városnézést. Megcsillogtathatod a tájékozottságod, és biztosíthatod róla, hogy érdekel a kényelme és a szórakozása.

Limuzin gyerekeknek?

Nem gyerekeknek való program egy limuzinos utazás? Óriási tévedés, mivel kevesen élvezik jobban az utazásnak ezt a módját, mint a gyerekek. A PLS Partylimuzinnál nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekek kényelmére és szórakoztatására. Például, ha egy gyermek szülinapjára rendelnek limot a szülők, akkor a kis ünnepeltet egy rakás lufi várja a limuzinban. Sőt, ideális esetben addigra a kis barátokat is sikerül beterelni, hogy teljes legyen a meglepetés. Mivel a kisfiúk óriási kedvencei a nagy autók (ebből persze sose nőnek ki), így számukra még nagyobb élményt szerezhetünk egy ilyen meglepivel.

Felkeltettük az érdeklődésed egy kis limuzinos utazás iránt? Úgy érzed, hogy itt az ideje, hogy megtapasztald a sztároknak járó luxust? Ne habozz, vár a PLS Partylimuzin csapata, hogy valóra váltsák a legtitkosabb álmaidat is!