5 tökéletes ajándékötlet borimádó barátaidnak

Borítókép: 5 tökéletes ajándékötlet borimádó barátaidnak Forrás: Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
Időről-időre aktualitást nyer, hogy borimádó barátainkat egy-egy egészen különleges, témába vágó aprósággal lepjük meg. Ugyanakkor ne lepődjünk meg azon, ha keresgélés közben mi magunk is elcsábulunk egy-egy csábos boros kiegészítő láttán. Íme, 5 tökéletes kiegészítő, mellyel bármikor örömet szerezhetünk borrajongó barátainknak (vagy akár saját magunknak).

Borosüveget és borospoharat ábrázoló nyaklánc, karkötő vagy egyéb ékszer

Azokban az időkben, amelyben a karláncunkon fityegve az Eiffel-toronytól kezdve a pálmaleveleken keresztül bármilyen charm-ot megvásárolhatunk, válasszunk borimádó barátnőnknek borospoharat vagy palackot ábrázoló medaliont. Garantáltan levesszük őt ezzel a lábáról. Mindemellett az elkövetkezendő ünnepek alkalmával folyamatosan gyarapíthatjuk a gyűjteményét további elbűvölő darabokkal.

Különleges dugóhúzó

Örök érvényű szabály, hogy a kevesebb több. Ugyanakkor néha nem árt egy kis változatosság: a finom borokért és dizájner darabokért rajongó barátnőnket bátran meglephetjük egy különlegesebb vonalvezetésű bornyitóval. Ma már dúskálhatunk az ötletekben. Ha igazán bevállalósak vagyunk, válasszunk például egy színes, papagáj formájú, extrémebb darabot.

TOVÁBBI NAGYSZERŰ AJÁNDÉKTIPPEKÉRT KATTINTS IDE!