Menő karácsonyi vásárok hazai tervezőkkel

Borítókép: Menő karácsonyi vásárok hazai tervezőkkel Forrás: Fonciere Art
Ezekre a fantasztikus karácsonyi vásárokra látogass el, ha különleges, karácsonyi hangulatra vágysz vagy egyedi ajándékokat keresel hazai tervezőktől!

Didergés, fagyos ujjak, ahogy egy bögre forralt borba kapaszkodnak, arcok, amik szinte ki se látszanak a sapkák és sálak alól. Ha december, akkor jönnek a karácsonyi vásárok. Még nem tudjuk, mit hoz az időjárás az idei évben, de eddig szerencsére nem kellett sokat fagyoskodni és a karácsonyi vásárokból sincs hiány.

A karácsonyi vásár ma már sokkal többet jelent annál, minthogy a hidegben és a tömegben tülekedünk az ilyenkor megszokott portékák között, hiszen évről évre egyre több olyan karácsonyi vásár akad, ahol igazi kincsekre lehet bukkanni. Ezekből hoztam egy válogatást. Látogass el ezekre a vásárokra és szerezz be olyan ajándékokat, amiket hazai tervezők készítenek, limitált darabszámban!

Karácsonyi PopUp Store – FONCIERE

Egy kezdő és feltörekvő design csapat munkáit lehet megtekinteni és megvásárolni. Találsz táskákat, ékszereket és festményeket is az Andrássy úti Fonciere palota tereiben.

Gólya Gyüttment Karácsonyi Vásár

Aki ismeri a Gyüttment fesztivált, annak nem kell bemutatni se a Gólyát se a vásár alkotóit. Csupa eredeti kézműves termék, termelői finomságok, mindez családias hangulatban, kézműves foglalkozásokkal, koncertekkel december 11-én a Gólyában.

MAZEL TOV HANU | KARÁCSONY

A gasztro és a design keveredése lesz jelen ezen a vásáron – de a Mazel Tov étteremnek nagy hagyománya van a fúziókban – amit már a felszolgált ételeikben is felismerhetünk. A legmenőbb helyi designerekkel és termékeikkel: ruhákkal és ékszerekkel, valamint különleges termelői és kézműves finomságokkal találkozhatsz.

SHUK SHUK Vásár

Ha alternatív, különleges darabokra vágysz, akkor a SHUK SHUK vásáron van a helyed. Már a helyszín is eredeti – a pesti Palotanegyed, ahol sok alkotó sokféle stílusa keveredik. Menjetek és válogassatok kedvetekre!

CZAKÓ Karácsonyi Vásár

A Czakó kert karácsonyi vására sokkal inkább emlékeztet egy téli fesztiválra, ahol a fröccsöt forralt borra lehet cserélni. Lesznek koncertek, finom falatok a megszokott magas minőségben és szebbnél szebb kézműves portékák.

VEGÁN Chirstmas Market

Decmber 11.-én a Westend Tetőteraszán egy különleges Vegán gasztro vásárt találhattok, ahol mindent beszerezhettek ami vegán. Lesznek ehető, kenhető, illatos ajándékok. Így senki se marad ki az ajándékozásból. A vásár mellett kóstolhattok is mindenféle vegán finomságot!

És amíg eldöntitek, melyik vásárba menjetek, hallgassátok meg a Mesélj Anyukám zöld, karácsonyi különkiadását vagy nézzétek meg a galériában 6 kedvenc, sírós-nevetős karácsonyi reklámunkat!