A szétrepedt bejgli tragédiája, avagy az internet legviccesebb mémjei a szétrepedt bejglikről

Borítókép: A szétrepedt bejgli tragédiája, avagy az internet legviccesebb mémjei a szétrepedt bejglikről Forrás: Getty Images
Vajon minden évben ennyire központi téma volt, hogy szétrepedt-e a bejgli vagy az én ismerőseim körében lett idén ennyire fontos, nem tudom... de az elmúlt pár napban annyian osztottak meg ezzel kapcsolatban viccesebbnél viccesebb mémeket, hogy muszáj volt párat összegyűjtenem és megosztanom veletek.

Mézeskalácsot már sütök - tej- és tojásmenteset is a kislányomnak -, de úgy érzem, hogy a bejglire még nem értem meg. Ellenben nagyon sok ismerősömmel, akik pár napja már belecsaptak a bejgli sütős szezonba és gyártják, gyakorolják, sütik bőszen a finomabbnál finomabb bejgliket.

Tudom a nagymamám kapcsán, hogy az, hogy a bejgli szétreped-e vagy sem, központi kérdés. Engem, mint "fogyasztót" bevallom, egyáltalán nem érdekel, a látvány ugyanis nálam egy finom étel esetében mindegy. Sokáig úgyse nézem. :D A gyomromban landolás után pedig már mindegy, hogy azelőtt hogy nézett ki.

De értem, hogy a "gyártónak" ez fontos. Nem véletlenül készülnek a viccesebbnél viccesebb mémek is arról, mennyire ki tudja borítani a készítőt, ha elreped az a fránya bejgli.

Úgyhogy jöjjenek galériánkban az internet (szerintem) legviccesebb mémjei a szétrepedt bejglikről: