Milyen műfenyőt válassz?

Borítókép: Milyen műfenyőt válassz? Forrás: Getty Images
Nincs karácsonyi készülődés műfenyő - élő fenyő vita nélkül. Míg sokan ragaszkodnak a vágott fenyőfához, a műfenyő mellett is számos érv szól. Ha pedig sikerül a megfelelőt választanod, a műfenyőkbe is könnyű beleszeretni. Tippjeinkkel a döntésben, a kiszemelt darab vásárlásban pedig a JOY-Napok Xmas Special kuponnal segítünk Neked!

Először is, felmerülhet benned is a nagy kérdés, hogy miért is éri meg váltani az élő fenyőről műfenyőre? Például azért, ha te is már december elején feldíszíted a fát, vagy az ünnepek után is sokáig szeretnéd élvezni azt a hangulatot, amit egy karácsonyfa ad. További érvek a műfenyők mellett, hogy nem szúrnak, nem kell belefaragni a talpba, és ha sikerül jól választanod, akkor minden évben a neked tetsző méretű és formájú fa fog állni a nappalitokban.

Persze itt is az első lépést a legnehezebb megtenni; szép műfenyőt venni ugyanis nagy kihívás. A választék hatalmas és az árak is igen eltérőek. Ebben szeretnénk neked segíteni, no meg a vásárlásban, ugyanis december 3-5. között JOY-Napok Xmas Special! Úgyhogy, ha műfenyő vásárlása előtt állsz, mi adjuk a kupont, hogy kedvezményesen szerezhesd be a kiszemelt darabot.

Keresd a megjelölt műfenyőket a dekortrend.hu webáruházban, és készülj velünk a karácsonyra kedvező árakon! A kupont a joynapok.hu oldalról vagy a ShoppieGo-n keresztül tudod letölteni.

Galériánkban további tippeket találsz, mikre érdemes figyelned a műfenyő kiválasztásakor