Idén karácsonykor spórolj időt az ajándékokon és tölts több időt a szeretteiddel! Mutatjuk, hogyan!

Borítókép: Idén karácsonykor spórolj időt az ajándékokon és tölts több időt a szeretteiddel! Mutatjuk, hogyan!
Sütemény, narancs és fahéj illata száll a levegőben, a háttérben halk, karácsonyi zene szól, gyertyák borítják be meleg fényükkel a szobát, te pedig ott ülsz a szeretteid körében. Mit szólnál hozzá, ha idén végre neked is ilyen karácsonyod lenne? Ne járj boltról boltra, pánikba esve, hogy minden el legyen intézve és mindenkinek meglegyen az ajándéka, hanem élvezd, hogy van időd és együtt lehetsz a családoddal. Következő tippjeinkkel hidd el, mindez egyáltalán nem lehetetlen!

Olyan kevés nap van az évben, amikor lehetőséget kapunk arra, hogy azzal foglalkozzunk, ami igazán kedves a szívünknek: magunkkal és a szeretteinkkel. Már talán el is felejtetted, milyen az, amikor azt csinálhatod, amit szeretsz: zenét hallgatsz, bekuckózva könyvet olvasol, megnézel egy romantikus filmet, veszel egy illatos, forró fürdőt, és végre arra is van időd, hogy együtt legyél a szeretteiddel, és ne csak rohanás közben, telefonon válts velük pár szót. Hidd el, mindezt te is megvalósíthatod, mi segítünk neked ebben! Mert hisszük, az ünnep attól lesz szép, ha személyesen is megéled a Karácsony varázsát. Idén törekedj arra, hogy minőségi időt tölts azokkal, akik igazán fontosak neked! A dm pedig leveszi a válladról az ajándékvásárlás terhét, mert nem csak ajándékötleteket ad, de időt is spórol neked! Szerezd be az idei Karácsony hozzávalóit pár kattintással! Legyen szó kozmetikumokról, parfümről vagy ajándékkártyáról, a drogéria ünnepi szortimentje csak Rád vár!

Íme ajándéktippjeink, melyek beszerzéséhez még csak az otthonodból sem kell kimozdulnod, ha nem akarsz, pár kattintás és biztosan örömet okozol majd azoknak, akiket megajándékozol velük! Persze azt is megértjük, ha szeretnél bemenni a hozzád legközelebb eső dm üzletbe kicsit megnézni, megszagolni, kipróbálni a sok csodás terméket és magadba szívni az ünnepi hangulatot.

Karácsonyi csomagok

Aligha találunk olyan nőt, aki ne örülne egy újabb pipereterméknek. Legyen az egy adventi kalendárium, amelybe belecsempészel egy-két sminkterméket, kozmetikumot vagy a kedvenc termékek díszcsomagolásba bújtatva, ezekkel biztosan nem lőhetsz mellé. A karácsonyi csomagba kerülhet parfüm, egy szép rúzs és hozzá illő szájfény, szemhéjpúder-paletta, de akár csokoládéba mártott ünnepi finomságok, zamatos teák is. Ha azonban nem szeretnél a csomagok összeállításával bíbelődni, választhatsz a fantasztikus, limitált kiadású karácsonyi csomagok közül is!

Éves tervező

A karácsony nem csak az ünneplésről szól, hanem arról is, hogy bizony közeledik az év vége. Ilyenkor szeretjük kicsit átgondolni, mit adott nekünk az adott év, miközben már tervezgetjük a következőt. Ebben lehet a segítségedre a dm Lifebook, amely határidőnapló, havi és heti tervező, jegyzetfüzet és bevásárlólista is egyben. A dm Lifebook csodálatos, egyedi grafikával készült, önmagában is rendkívül mutatós, így még a csomagolással sem kell bajlódnod. Ajándékozz bullet journal-t a szeretteidnek, (magadról se feledkezz el) és indítsátok közös tervekkel a 2023-as évet!

Forrás: dm

Ajándékkártya

Ha kifogytál az ötletekből vagy félsz attól, hogy mellényúlsz, ajándékozd meg szeretteidet a választás lehetőségével! A dm Ajándékkártya sokoldalúan felhasználható és az időt, amit megspórolsz azzal, hogy nem kell boltról boltra járnod, a megfelelő ajándék után kutatva, végre a szeretteiddel töltheted.