Így karácsonyoznak ők: 11 ünnepi celebfogás, amit egyik évben sem hagynának ki

Borítókép: Így karácsonyoznak ők: 11 ünnepi celebfogás, amit egyik évben sem hagynának ki Forrás: gettyimages.com
Minden családnak megvannak a maga karácsonyi hagyományai, amiből természetesen a menü sem hiányozhat és ez alól a hírességek sem kivételek!

Itthon a zserbó, a mézeskalács és a különféle, nagyi receptjei által készült finomságok mellett leginkább töltött káposzta és halas fogások a legnépszerűbbek, és amellett, hogy minden nemzetnek megvannak a maga ínycsiklandozó karácsonyi fogásai, a kultúrák és az ízlések keveredései által családonként változik az, hogy hol mi kerül az ünnepi asztalra.

Utánajártunk annak, hogy a hírességeknél milyen különlegességek kerülnek az asztalra és mik azok a családi fogások, amik nélkül elképzelni sem tudják a karácsonyt!

Jessica Biel és Justin Timberlake
A vörösáfonya mártás az angol-amerikai ünnepi kultúrának egy nélkülözhetetlen eleme, amit nem csak a húsok mellé fogyasztanak előszeretettel, hanem akár a szendvicsekhez is. Jessica Biel nagymamája újragondolt jeges áfonyájára esküszik, amit minden karácsonykor elkészítenek, ez nem is mártás, sokkal inkább szorbet, ami jeges, édes és állítólag nagyon jól illik mindenhez.

Forrás: Getty images
A sztárpár legkisebb kisfia idén szeptemberben született, így idén több szempontból is különleges számukra ez a karácsony.

Taylor Swift imád sütni és ez alól természetesen a karácsony sem kivétel. Az egyik nagy kedvence a chai tea süti, aminek receptjét pár éve a rajongókkal is megosztotta, emellett pedig az almás pite, és az étcsokoládé-borsmenta süti az, ami nélkül elképzelni sem tudja az ünnepi időszakot.