Hogyan rakd fel profin a karácsonyi égőt? Egy anyuka módszere

Borítókép: Hogyan rakd fel profin a karácsonyi égőt? Egy anyuka módszere Forrás: Getty Images
Fentről le, vagy lentről felfelé; körkörösen, vagy valamilyen egyedi módszer szerint? Te hogyan szoktad felvarázsolni az égősort a karácsonyfára? Hoztunk egy tippet, ami amennyire „profi”, legalább annyira furcsa; nekünk legalábbis.

Van, akiket már a puszta gondolat is stresszel a "karácsonyi díszek" feliratú dobozt nyitogatva: vajon az égősor kibírta-e épségben az elmúlt 1 évet a padláson, vagy egy-egy izzó bemondta az unalmast? A másik nagy kihívás a füzér esztétikus módon történő felbűvészkedése a fára, hokedli, szék, létra vagy esetleg másféle tereptárgy segédletével. Lehetőleg stresszmentesen..

Ha pedig már itt tartunk, neked van erre esetleg egy jól bevált módszered? A legtöbben állítólag ösztönösen a körkörös technikát alkalmazzuk, mert egész egyszerűen így adja magát. Ez az, amikor a füzért spirál alakban, alulról felfelé haladva úgy próbálod meg eloszlatni a karácsonyfán, hogy az égőkből egyenletesen jusson mindenhova. Igen ám, csakhogy nem mindenki gondolja így. Egy anyuka ugyanis cikkcakk vonalra esküszik, azt is elmondja, miért.

„A munkámból kifolyólag régebben nagyon sok karácsonyfát díszítettem. Higgyétek el, sokkal szebben mutatnak az égők akkor, ha cikk-cakkban haladva teszitek fel a fára. Ha ugyanis a körkörös módszer szerint csináljátok, akkor sok égő fog takarásba, a fa hátsó felére kerülni. Minek pazaroljuk oda is a fényeket?” – mondja Clare.

„Hozzáteszem, nem hiszek abban, hogy a karácsonyfa díszítésének, az égősor felhelyezésének is lenne tökéletes módja..mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik és ahogy azt praktikusnak érzi. Ez csak egy kis móka, egy lehetőség, amit most megmutatok nektek” – fűzi hozzá.

Clare fadíszítési tanácsadásáról készült, rövidke videóját az alábbi linken tudjátok megnézni:

@mrsclarehoops

The first video I ever went viral with and it was quite entertaining, tbh I don’t really care how you do your lights you do you this is for fun 🎄🎅🏽😂😜 #christmastreedecorating #christmaslights #christmastreelighthack

♬ Rocking Around the Christmas Tree - Brenda Lee

Most pedig rajtatok a sor!

Forrás: mirror.co.uk

Galériánkban 7 dolgot sorolunk, amiket nem árt, ha tudsz a karácsonyi égősorokról