Újra itt az Éva Advent, az Éva magazin ünnepi különszáma

Borítókép: Újra itt az Éva Advent, az Éva magazin ünnepi különszáma
Újra itt az Éva Advent, az Éva magazin ünnepi különszáma. Hoztunk egy kis ízelítőt a tartalomból!

Az Éva magazin Advent különszáma most a shopaholic.hu-n kedvezményesen megrendelhető! Ne maradj le a 20% kedvezményről, rendeld meg most mindössze 875 Ft-ért és ingyen házhoz visszük!

Jöjjön egy kis ízelítő a lap témáiból!

Mindfulness karácsonykor

Dr. Szondy Máté klinikai szakpszichológus, mindfulness-oktató cikkében azt a kérdést járja körbe, hogy milyen tényezők miatt válhat a meghitt ünnep feszült és ideges „legyen már vége” élménnyé, és hogyan lehet ezen változtatni, hogy az ünnepek valóban a pihenésről és a szeretetről szóljanak.

Inspirálóan színes lakás

Bársony anyagok, vintage kiegészítők és játékos színek eklektikus elegye: ez Mindy Schroor kétgyermekes édesanya otthona. A holland lakberendezési blogger karácsonyi hangulatba öltöztetett házának stílusából bátran inspirálódhatunk.

Stresszmentes vendégvárás

A sok vendég fogadását megszervezni és kivitelezni komoly munkába telik, mégis kár lenne kihagyni, hiszen az ünnep az együttlétről szól! A jól átgondolt időbeosztással akár hetekre előre eloszthatók a teendők, így szenteste a vendéglátó is kisimultan ülhet az asztalhoz. A cikkben lépésről-lépésre mutatjuk meg, hogyan szervezhető meg a karácsonyi vendégvárás úgy, hogy az utolsó napra már csak az apró simítások maradjanak.

DIY díszek és dekorációk

Ezekkel az ötletes, ízléses és könnyen elkészíthető karácsonyi díszekkel és dekorációkkal két legyet ütünk egy csapásra: a gyerekekkel is eltöltünk egy kreatív délutánt és olyan egyedi díszeket is alkotunk, amelyek biztosan különlegessé és személyessé teszik az ünnepeket.

Sütőtökkel és dióval töltött karácsonyi tésztakoszorú

A DIY adventi koszorúnál már csak egy izgalmasabb lehet: a saját sütésű, vegán tökkoszorú! Oravecz Évi vegán karácsonyi menüjének sztárját bárki könnyedén elkészítheti, csak a tészta hajtogatásához kell egy kis türelem és kézügyesség, az ínycsiklandó eredmény azonban mindenért kárpótol!

Éva Advent 2022

Éva Advent 2022

MEGRENDELHETŐ MOST INGYENES KÉZBESÍTÉSSEL!

November 28. és december 4. közöttiötti megrendelés esetén a magazint december 9-én kapod kézhez.

További szállítási dátumaink:

  •  megrendelés: 2022.12.05-2022.12.11.-ig, szállítás: december 16.

 

875 Ft

1095 Ft