Éva Advent: mert a karácsony legjobb része a készülődés!

forralt bor,éva advent
Neked a karácsony az év legszebb ünnepe? A 2019-es Éva Adventtel máris kezdhetsz ráhangolódni! Megjelenés november 5-én.

Gyerekkorom karácsonyfájáról lógott egy pici házikó, amit beborított a hó – azt akármeddig tudtam nézegetni. Elképzeltem a benne lakó apró emberkéket meg az ő miniatürizált karácsonyukat. Közben elmajszoltam pár habcsókkarikát és szaloncukrot (utóbbinak aprólékosan visszazártam a csomagolását, nehogy nagyanyámnak feltűnjön a hiány). Ez volt az én egyik ünnepi „hagyományom”. Jók voltak persze a szentesték is, de azok hamar véget értek, a karácsony best of részét a készülődés, a megszokott menet- rend, a feldíszített fa, a sütifalás jelentette. Ezekre emlékszem azóta is, ajándékra már egyre sem. Ezért csomagoltunk idén olyan évás meglepetést a magazinhoz, ami az adventi készülődéshez kapcsolódik: 24 napra való óriás színezőt (egy nap/egy díszcsomagocska). Ceruzával, zsírkrétával, temperával, csillámos festékkel, felragasztott csillogó mütyürökkel csodás alkotás születhet belőle! Áldott, szép ünnepet kíván az Éva szerkesztősége!

Rendeld elő Éva Advent különszámunkat!

Most több mint 20% kedvezménnyel szállítják házhoz az Éva Adventet, hogy nálatok is ünnepi hangulatú, ugyanakkor stresszmentes legyen a készülődés! Kattints ide az előrendeléshez.

Mentes és mindenevő menüsor

éva advent

A karácsony a hagyományos étkektől roskadozó ebédlőasztal ideje. De természetesen nem feledkeztünk meg azokról sem, akik nem esznek húst, kerülik a gluténtartalmú ételeket vagy egyszerűen laktózérzékenyek.

Adventi DIY-ötletek 30 oldalon

éva advent

Egész biztosan találsz köztük olyat, amit szívesen megvalósítasz, akár karácsonyi ajándékként is.

Tematikus ajándékbazár

éva advent

13 oldalon, ha te sem akarsz hosszú órákon keresztül céltalanul bolyongani a plázák folyosóján.

Régen volt csak az igazi az ünnep

éva advent

Sokat nosztalgiázunk az idei Éva Adventben; írt nekünk visszaemlékező jegyzetet Szabó T. Anna és Steiner Kristóf, és mi is adtunk a múltba révedésnek, előkerestünk pár beszédes, régi fotót és karácsonyi szokást a 20. századból.

Karácsonyfa-kisokos

éva advent

Most egyszer és mindenkorra kiderül, milyen fenyőt válassz – ha egyáltalán.

Miért (nem) muszáj ajándékozni?

éva advent

Azon is elgondolkodtunk, milyen megoldásokkal próbálkozhat az, aki idén kihagyná az ajándékozós részt, és csak az együtt töltött családi időre koncentrálna.

éva advent
Az Éva Advent november 5-től kapható – ajándék óriás színezővel!