Abortuszellenes busz: “Egy nőnek egész életében két-három orgazmusa van”

szexsuli,abortusz,oktatás
Forrás: unsplash

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A napokban futottam a hírbe, hogy abortuszellenes busz járja az országot, és valódi felvilágosítás, valódi információk helyett nagyon sok félrevezető dolgot mond a diákoknak, illetve sokkolja őket.

Ez a cikk a szexsuli.hu-n jelent meg először.

A Magyar Naracs leírása szerint a 11-16 éves diákok “kéretlenül is szembesülnek a művi terhesség-megszakítás lépéseivel: rajzos ábrákon látható például, hogyan kaparják ki a maradék testrészeket a méhből. Az előadás alatt három 4 perces videót látnak a gyerekek: az első a megtermékenyítésről és a magzati fejlődésről szól, a másodikban egy animált abortuszt lehet látni, a harmadik videó pedig egy kivágott részlet a Mom at Sixteen című 2005-ös játékfilmből.”

Szóval a felháborodásom részletes leírása helyett gondoltam inkább leírom, hogy az abortusz, a művi terhesség megszakítás nem az ördög meg a Sátán műve, hanem egy lehetőség arra, hogy a nő felelős döntést hozzon az életéről, a testéről, ehhez pedig senkinek semmi köze. Nagyon ajánlom a Yelon cikkét arról, hogy Magyarországon évente 10 000 19 éven aluli esik teherbe, és a statisztikák szerint mi vár egy tinédzser anyukára vagy a gyerekére. Természetesen itt a lényeg a szabad akaratból meghozott döntésen van. Az én anyukám is tinédzser volt, amikor én születtem, őt nagyon-nagyon támogatta a családja, ez elképesztően sokat számít, de ez már egy másik cikk…

“Az orvos feladata az, hogy a babát az élők sorából átküldje a másvilágba.”

– hangzik el a cikkek szerint az abortusz ellenes busz előadásán. Szerencsétlen iskolások ahelyett hogy valódi szexuális felvilágosítást kapnának, a nyakukba öntik a sok fals információt, hogy rettegjenek a szextől, keressenek maguknak más információforrást, mondjuk a pornót, amiből nincs esélyük valós ismerethez jutni. Az orvosok feladata pedig az, hogy véleménynyilvánítás és ítélkezés nélkül segítsenek azoknak a nőknek, akik nehéz helyzetbe kerültek a nem kívánt terhesség miatt.

“Egy nőnek egész életében két-három orgazmusa van összesen, és mivel az orgazmusnak az a feladata, hogy a teherbe esést segítse, ha ezt nem a megfelelő partnerrel használják fel, akkor a lányok már nem lehetnek terhesek”

– ezt már az Index cikke írja a buszban elhangzottakról. Szerencsére lányok, fiúk, nem igaz, hogy csupán két-három orgazmusa lehet egy nőnek egész életében, hanem annyi – ideális esetben – amennyit csak szeretne.

A cikk további részét a szexsuli.hu-n olvashatod.


Megőrültem? – Gondolatok, amik megtalálhatnak vetélés vagy abortusz után

Nézd meg a galériánkat>5 kép
Megőrültem? – Gondolatok, amik megtalálhatnak vetélés, vagy abortusz után.
Olvasd el ezt is!

szexsuli.hu

Tovább olvasok
Kép
Elmondom, hogyan őrizzük a házasságunkat a férjemmel 3 gyerek mellett

A hamarosan megjelenő nyomtatott lapszámban azt a költői kérdést teszem fel a cikkemben, hogy „neked a férjed az első vagy a gyerek?”. Előrebocsátom, a pszichológusok azt javasolják, hogy – többek között a gyerekek érdekében! – a házasságodat tedd az első helyre. Te képes vagy erre? Egyáltalán hogyan lehetséges? Ismerősöm, Smohayné Simon Gyöngyvér elmeséli, hogyan csinálja – a férjével együtt.

Kép
A saját esküvőmön ismertem meg életem szerelmét, aki nem a vőlegényem volt

Azért a többségünk úgy készül a saját esküvőjére, hogy aznap élete szerelmének mondja ki a boldogító igent, fogad örök hűséget, megy bele a jóban-rosszbanba, holtunkiglag, holtáiglan. Eszter is így kelt fel azon a fülledt, nyári, szombati napon, amikor szentül meg volt győződve arról, hogy pár óra múlva ahhoz a bizonyos nagy Ő-höz megy hozzá. De nem. A nagy Ő ugyanis ott várta őt a saját lagziján, a vendégek között.

Kép
Miért olyan különlegesek az októberi gyerekek?

A tudománynak erre is megvan a válasza. Egészen pontosan 5 válasza.

Kép
Napi horoszkóp október 21.: a Skorpiók kilépnek a komfortzónájukból, a Vízöntők komoly kihívás előtt állnak

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz izgalmas üzeneteket küldtek ismét a csillagok!

Kép
Sipos Pál tettei nem évülnek el: Visszatérés Epipóba

Kávéztunk tanár barátnőmmel, fecsegtünk mindenféléről, és akkor egyszer csak nekem szegezte a kérdést: Olvastad azt a cikket? Milyen cikket, kérdeztem. Nézett. Nem is tudsz róla? Mindenki erről beszél. Én akkor hallottam életemben először Sipos Pálról.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem