A Volkswagen Caddy Maxi lehet a nagycsaládosok következő nagy kedvence

Borítókép: A Volkswagen Caddy Maxi lehet a nagycsaládosok  következő nagy kedvence
A Volkswagen Caddy az első 25 évében teherautóként vált népszerűvé, ám 2004 után személyautóként is folytatta sikertörténetét, számos nagycsaládos legnagyobb örömére.

A legújabb, negyedik generációs modell Maxi változatának különlegességeitgyűjtöttük most össze, ami a hosszított tengelytávjának is köszönhetően, hétteljesértékű férőhelyet és tágas csomagteret biztosít utasainak.

Mielőtt azonban belemerülnénk a funkcionalitások részleteibe, fontosmegjegyezni, hogy a Caddy Maxi akár már július 1. előtt előrendelhető,ráadásul a 2,5 millió forintos vissza nem térítendő állami támogatásnakköszönhetően, elképesztő jó áron, akár 3 999 930 Ft-tól lehet a családkövetkező kedvence.

Bármelyik felnőtt is ül majd a Caddy Maxi kormánya mögé, a magasüléspozíciónak, a könnyen és gyorsan variálható vezetőülésnek, a négyirányban állítható kormánynak és a megbízható váltónak köszönhetőentökéletes vezetői élményben lesz része.

A motorháztető alatt megbújó kétliteres, közös nyomócsöves turbó dízelmotor, akár 150 lóerővel és 340 newtonméteres maximális nyomatékkalbiztosít majd az utakon egyszerre dinamikus, mégis csöndes és takarékosközlekedést.

A Caddy Maxi egyik legfontosabb erénye a már korábban beharangozott hétteljesértékű ülés, olyan láb, váll és fejtérrel, ami mindenki számára egyformakomfortot biztosít. Ezen felül pedig még ennyi utas mellett is rendelkezésünkreáll majd egy 530 literes csomagtér, ami kellő helyet biztosít akár mindenkipoggyászának.

A nagycsaládosok számára szintén fontos érv, hogy a Caddy Maxi másodiküléssorában három teljesértékű gyerekülés is biztonságosan elhelyezhető. Hapedig költözéshez vagy nagyobb tárgyak szállításához vennénk igénybe, akkorsem lesz gond, hiszen a második és harmadik üléssorban található ülésekdönthetők, billenthetők vagy kivehetők, ami által egy 3880 literes, közel 4 m 3nagyságú rakodótér áll a rendelkezésünkre.

Ha a modell kapcsán további részletekre vagy kíváncsi, tájékozódj a VolkswagenHaszonjárművek márkakereskedésekben, vagy weboldalunkon!