10 hely ahová messziről is érkeznek utazók, csak hogy jót ehessenek

Húsleves a győztesnél, az Auberge Du Vieux Puits-ben Forrás: https://www.aubergeduvieuxpuits.fr/
Bár most csak gondolatban utazhatunk mindenfelé (vagy annak az ódiumával, hogy hazajövet betartjuk a tíznapos karantént), tegyük félre a következő listát a szebb- szabadabb napokra!

Az mindig vita tárgya – és messzire is vezetne –, ha nekiállnánk azon lamentálni, hogy kik a leghitelesebb étteremtesztelői. Vannak ugye, a kifinomult ízlésű ítészek, a foodie-k és egyéb szakértők, akik precízen elemeznek zamatot, összhatást, textúrát, és az asztalon égő gyertya viaszának keménységét.

Aztán ott az ezerfejű cézár: a közönség, amelyik be se megy ezekre a helyekre, és bizalmát pénzzel fejezi ki, majd a lábával szavaz (mármint, hogy visszatér-e). A kifinomult hozzáértők és a közönség nem mindig ért egyet abban, hogy melyek a legjobb éttermek – de most tekintsünk el ettől a dologtól. És nézzük meg a listát, amelyet a TripAdvisor adott közre.

Sokan úgy utazunk, hogy ennek a honlapnak az ajánlásai alapján választunk úticélt, szállást, éttermet. És aztán vissza is jelzünk, értékeljük, jól döntöttünk-e. Ezen óriási adathalmaz alapján böngészhető a TripAdvisor legfrissebb, ropogós listája. Tegyük be a könyvjelzők közé, ha már nem lesz vörös színű Magyarország, és a határok sem lesznek kvázi lezárva, nehogy széthurcoljuk a vírust a világba :)

Itt a lista.

7 étel, amit soha ne rendelj étteremben