A világ legfinomabb banánkenyere
Forrás: Puskás Erzsi
Megbarnult a banán? Ehhez a sütihez épp erre lesz szükséged!
Hozzávalók:
2 érett banán
5 deka olvasztott vaj
1 bögre nádcukor
1 tojás
1 zacskó vaníliás cukor
1 teáskanál sütőpor
csipet só
1,5 bögre liszt
1/2 teáskanál fahéj
ízlés szerint étcsokoládé összetörve
Elkészítési idő: 50 perc
Forrás: Puskás Erzsi
- Végy egy mély tálat, abba kerüljön a jó érett banán, törd össze villával, majd add hozzá a cukrot, vaníliás cukrot, sót, sütőport, csokit, szóval minden hozzávalót.
- Kapd elő a robotgépet és az egészet jól keverd össze, ez kábé ötperces művelet.
- Jöhet a gyümölcskenyérforma. Alaposan vajazd ki vagy béleld sütőpapírral. Mehet is bele a massza. 180 fokra előmelegített sütőbe tedd. Jó 40 perc és kész!
Tipp
Ha nagyon nedves a banán, elég belőle egy. Aki nem ehet tojásosat, nyugodtan hagyja el, nélküle is megsül.