A világ legfinomabb banánkenyere

banánkenyér Forrás: Puskás Erzsi
Megbarnult a banán? Ehhez a sütihez épp erre lesz szükséged!

Hozzávalók:

2 érett banán

5 deka olvasztott vaj

1 bögre nádcukor

1 tojás

1 zacskó vaníliás cukor

1 teáskanál sütőpor

csipet só

1,5 bögre liszt

1/2 teáskanál fahéj

ízlés szerint étcsokoládé összetörve

Elkészítési idő: 50 perc

banánkenyér
Forrás: Puskás Erzsi
  1. Végy egy mély tálat, abba kerüljön a jó érett banán, törd össze villával, majd add hozzá a cukrot, vaníliás cukrot, sót, sütőport, csokit, szóval minden hozzávalót.
  2. Kapd elő a robotgépet és az egészet jól keverd össze, ez kábé ötperces művelet.
  3. Jöhet a gyümölcskenyérforma. Alaposan vajazd ki vagy béleld sütőpapírral. Mehet is bele a massza. 180 fokra előmelegített sütőbe tedd. Jó 40 perc és kész!
Tipp

Ha nagyon nedves a banán, elég belőle egy. Aki nem ehet tojásosat, nyugodtan hagyja el, nélküle is megsül.