A NOVAERUS plazmamező működése

A NOVAERUS plazmamező működése
Forrás: novaerus.hu

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Mindannyian törekszünk arra, hogy a lehető legtisztább, kórokozóktól mentes környezetben élhessük mindennapjainkat. Idősotthonokban, nagy létszámmal dolgozó munkahelyeken, de akár otthonunk kényelmében is fontos a levegő tisztítása.

Sajnos olyan korban és olyan világban élünk, ahol folyamatosan egyre növekszik körülöttünk a ránk negatívan ható kórokozók (baktériumok, vírusok és penészgombák) száma. Ezek jelentős részétől azonban megvédhetjük magunkat egy magas minőségű, megbízható levegőfertőtlenítő berendezéssel. A piacon jelenleg elérhető típusok közül a plazmatechnológiás készülékek képviselik a leginnovatívabb megoldást. Hogy miért? Hogyan működik a technológia? Honnan érdemes beszerezni? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatunk a következőkben.

A plazmamező működésének titkai

Mielőtt bármilyen részletbe beavatnánk, szeretnénk a legfontosabb dolgot tisztázni: mi is az a plazma? A DBD - dielectric barrier discharge - angol kifejezést magyarul dielektromos gát kisülés plazmának nevezzük. Az egyszerűbben hidegplazmának hívott jelenség egy egészen alacsony energiaigényű folyamat, amely során a plazmatekercsen átfolyó elektromos áram létrehoz a tekercs körül egy elektromágneses ionizált gázteret, azaz a plazmát. A levegő tekercsek körüli áramlásáról egy ventilátor gondoskodik.

Mi történik az ilyen plazmamezővel ellátott készülékekben?

A készülék a plazmatekercs közvetlen közelében ionizálja a levegőt, azaz energizálja. Ebben a térben összetett fiziko-kémiai folyamatok zajlanak le egyszerre, melyeknek egyetlen kórokozó sem tud ellenállni, a plazmatér ugyanis egyszerűen széttépi őket. Ezzel szemben a készülék működése a helyiségben tartózkodó emberek számára teljesen biztonságos.

A plazmamezővel rendelkező levegőfertőtlenítők egyszerre képesek több problémát is megszüntetni, ugyanis a fertőtlenítő hatást biztosító plazmamező 2 ezredmásodperc alatt elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és penészgomba spórákat, valamint semlegesíti az allergéneket, a kellemetlen szagokat és az irritációt okozó szerves molekulákat. A készülékekhez nem szükséges vegyszer vagy cserélendő filter, így fenntartási költségük nagyon kedvező.

Idős szeretteink környezetében ráadásul még hangsúlyosabbá válik a levegőben lévő kórokozók, szennyeződések minél rövidebb időn belüli hatékony eltávolítása.

Kitől, honnan érdemes beszerezni?

Az M-Solution Kft. az ír gyártású NOVAERUS plazmatechnológiás levegőfertőtlenítők kizárólagos magyarországi képviselője már 7. éve. A NOVAERUS egy szabadalommal védett levegőfertőtlenítési technológia, amely jelenleg az elérhető legjobb technika, és Magyarországon piacvezető az egészségügyi felhasználás területén. A készülékek orvostechnikai eszköz- és Nemzeti Népegészségügyi Központ minősítéssel rendelkeznek.

https://novaerus.hu

Tovább olvasok
Kép
Hogyan jöttem össze 49 évesen az egyetemi szerelmemmel

Minden úgy alakult, mint a mesékben, pedig nyomasztó történetnek indult. Egy szép szerelmi história a 20.-21. század fordulóján – két részben.

Kép
Az utcán táncolnak az Operaház balettművészei

A tánc az egyik legjobb dolog, amit magunkért tehetünk, ráadásul bárhol, a nappalink, a házunk tetőteraszán, vagy akár az utcán is megtehetjük, akárcsak ezek a profi táncosok, akik most az utcán gyakorolnak.

Kép
Amikor beauty bloggernek áll a férjem

Az én férjem is azoknak a férfiaknak a táborát erősíti, akinek akkor van ápolva a bőre, ha én fogom magam, odamegyek és bekenem neki. Valami mást is csak akkor próbál ki, ha a régi, megszokott termékek helyett újakat adok a kezébe. Vagy teszek a fürdőszobai szekrénybe.

Kép
Melyik életkor a legnehezebb a gyerekekkel?

Óriási tévedés, ha azt hiszed, hogy a dackorszakkal egy jó időre túl vagytok a legmeredekebb hisztiken és nagyjeleneteken, amiket a gyermeked produkálni képes.

Kép
85 éves Mary Poppins, azaz Julie Andrews

Elegáns, gyönyörű asszony egészen kivételes énekhanggal. De Julie Andrews akkor sem adta fel, amikor egy műtét után elvesztette azt.

Kép
Öt éve csak alvásra használtuk a hálószobát, aztán jött a fordulópont

Sok házasságban a gyerek születése okozza a szexmentes időszakot, de Marcell és Mariann esetében nem ez volt a helyzet. Ők már huszonévesen eljutottak a mélypontra, de nem adták fel.

Kép
Chrissy Teigen és John Legend elvesztették harmadik babájukat

Chrissy Teigen pár napja kórházba került veszélyeztetett terhessége miatt, pár órája pedig szörnyű hírt osztott meg saját Instagram oldalán.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem