Egyre falatnyibb bikinit fogsz viselni, ha lépést tartanál a divattal

bikini,szexi bikini,fürdőruha,swimwear,fürdőruhák,női ruha,Egyrészes fürdőruha,strandruha,e
Hogy ezek a bikinik csak az Instagramos pózoláshoz készülnének, nos... nem hisszük. Bármennyire is meglepő, valószínűleg elég sokan hordják majd a parton is.

Az Oh, Polly márkára megéri vetni egy pillantást, főleg ha bejönnek az olyan típusú fehérneműk és fürdőruhák, mint amilyeneket a dögös Emily Ratajkowski is visel általában. Az Oh, Polly bikinikben az a legjobb, hogy biztosan nem tudsz egyetlen főben járó bikinibűnt sem elkövetni, tekintettel arra, hogy olyan kicsik, hogy nem tudnak bevágni a nyakadba, de talán még csúszkálniuk sincs hova. Az is tény, hogy minden idők legemlékezetesebb fürdőruháit is túlszárnyalják (látványban):

A fentebb említett márka nem éppen visszafogottságáról híres, de az amerikai influencerek egyik kedvenc beszerzési helye. Az ötvenes színésznők érthető okokból már nem igen választanak ilyen típusú helyekről, de negyvenig bezárólag mindenki más isteníti a márkát. Az új mikrobikini trend lényege egyszerű: vedd fel lehető legkisebb, testet alig takaró fürdőrucit, ha pedig még az is sok...

válaszd a plasztikpántos verziót.

A nem semmi gyűrűgyűjteménnyel büszkélkedő Jennifer Lopez egyébként legújabb, Hustlers című filmje kedvéért megtanult rúdtáncolni is, de ennél sokkal meredekebb az, ahogyan a testét tökéletesre edzette a film sikerének érdekében.