A Megxit sztori folytatódik: A Buckingham-palota cáfol, Meghan legjobb barátnője kitálal és újabb megdöbbentő titkokról rántja le a leplet!

Borítókép: A Megxit sztori folytatódik: A Buckingham-palota cáfol, Meghan legjobb barátnője kitálal és újabb megdöbbentő titkokról rántja le a leplet! Forrás: GettyImages
A Megxit sztori folytatódik: Két pártra szakadt a királyi család, egyre több, egymásnak ellentmondó állítás hangzik el sajtónak adott nyilatkozataikban. Vajon ki mond igazat? Meghan és Harry vagy a királyi család és a mögöttük álló apparátus?

Újabb részletekre derült fény a Meghan és Harry Oprah Winfrienek adott interjújában elhangzott vádakkal kapcsolatban, amelyet a Buckingham-palota több ízben is cáfolt.

„Harry és Meghan senkire sem hallgattak, csak mentek a saját fejük után” – állt az egyik nyilatkozatukban.

Az ominózus interjú alapjaiban rengette meg a palota falait és azóta is komoly fejtörést okoz a királyi családnak, hogyan reagálják le az őket ért vádakat. Vannak, akik nekik hisznek, mások Meghan-t és Harry-t támogatják, mert úgy gondolják, nekik van igazuk. A világ két táborra szakadt: Meghan hívőkre és királyicsalád-pártiakra.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Miután a palota több ízben cáfolta Meghan és Harry állításainak igazát, Meghan gyermekkori barátnőjének, a színésznő Janina Gavankarnak elege lett és újabb bombát robbantott. Janina már az interjú előtt is arra bíztatta Meghant, mondjon el mindent őszintén, ne titkoljon el semmit a közvélemény elől, mert az embereknek joguk van tudni, mi folyik a színfalak mögött. Az interjú után pedig arról biztosította barátnőjét, hogy mindenben kitart mellette és ha kell, a nyilvánosság elé is kiáll.

Nem hagyom, hogy Meghanból bűnbakot gyártsanak, mert egyáltalán nem ezt érdemli. Én tudom, mi az igazság, és ha kell, ország-világ előtt elmondom.
nyilatkozta a múlt héten.

Janina rendkívül boldog volt, hogy Meghan és Harry végül vállalták az Oprah interjút és nem tettek lakatot a szájukra.

„Végre, új korszak köszönt ránk! Végre napfényre kerül az igazság! Tudom, hogy hatalmas kő esett le ezzel az interjúval Meghan szívéről.”- lelkendezett.

Annál inkább megdöbbent, amikor a Palota cáfolni kezdte az interjúban elhangzott vádakat.

Bármennyire is azt állítják, hogy fogalmuk sem volt Meghan problémájáról, én tudom – mert beszéltünk erről Meghannal - hogy többször is megpróbált segítséget kérni, de mindig csak elutasításban volt része.

„És az sem igaz, hogy a család, és az alkalmazottak sem tudtak róla, hogy Meghan bajban van. Mi, az amerikai barátai tehetetlenül néztük, ahogy falakat építenek köré és nem tudtunk neki segíteni.”- emlékezett vissza Janina.

„Meghan-t teljesen elszigetelték a külvilágtól, megfosztották az alapvető emberi jogaitól. Engedély nélkül nem mehetett sehová, megmondták neki, mikor és mit nyilatkozhat és meg kellett szakítania a kapcsolatot mindenkivel, aki a régi életéhez tartozott. Egy olyan rendszer foglya lett, ami láttuk már, hogy mire képes, hisz ebben ment tönkre Diána is. Mi, itt, Amerikában teljesen fel voltunk háborodva, de ahogy Meghan-nek, nekünk is megtiltották, hogy bárkinek is nyilatkozzunk vagy bármit kiszivárogtassunk arról, hogy mi folyik a Palotában. Az egész rendszer egy hatalmas hazugságra épül és még most is megdöbbent, hogy a 21. században valakik megtehetik ezt egy másik emberrel!”

Persze a gépezet ellentámadásba lendült, de Janina szerint számtalan sms és e-mail bizonyítja, hogy Meghan igazat mond. Hiszi, hogy az igazság így vagy úgy, de úgyis napfényre kerül.

A Buckingham-palotának persze rendkívül kellemetlenek a vádak, főként azok, amelyek a rendszer rasszista megnyilvánulásairól szólnak. Éppen ezért nyúltak az utolsó fegyverükhöz, II. Erzsébethez, aki a palota és a királyi család közösségi oldalán adott ki nyilatkozatot, amelyben sajnálatát fejezi ki, hogy nem vették észre időben, mekkora problémával küzd Meghan és így nem tettek semmit. A királynő kihangsúlyozta, hogy mindenképpen kivizsgálják a vádakat, mert ha azok valóban igazak, akkor abból nekik le kell vonniuk a szükséges konzekvenciát és cselekedniük kell.

A Palota gépezetének működtetői azonban nem látják ilyen egyértelműnek a helyzetet. Ők a mai napig tagadják a vádakat és úgy gondolják, ők nem tehetnek semmiről, ezért Meghan és Harry általánosító támadásait kikérik maguknak.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

„A királyi családot támogató gépezet tagjai mind briliáns szakemberek, akik feletteseikhez feltétel nélkül lojálisak, amiről már számtalanszor tanúbizonyságot tettek. Nem tehetünk róla, hogy Meghan és Harry soha nem fogadták meg a jótanácsainkat és mindig mentek a saját fejük után. Ez az igazság.”- nyilatkozta egy a neve elhallgatását kérő bennfentes a Palotából a Daily Mailnek.

A mostani szituáció nem az első II. Erzsébet életében, ami igen kellemetlenül érinti. Nézd meg a galériában, milyen nehéz helyzeteket kellett már élete során megoldania!