A legviccesebb családi csetlő-botló videók

Borítókép: A legviccesebb családi csetlő-botló videók Forrás: Pikist
"Párkapcsolati cél: hogy örökre egyedül maradj!" Ez a címe az eheti Fail Army videó válogatásnak, amit most megosztunk veletek. És még néhány más családi témájú gyűjtést is.

Igazi bűnös élvezetem a Fail Army nevű YouTube-csatorna követése. Tobzódom a hülyeségben és a kárörömben. A Fail Army-ra olyan videókat küldenek be, ahol valaki elesik, leesik, kitolnak vele, megszívja. Nagyon nem szép dolog a káröröm, és tényleg elítélem, aki ilyeneken jól szórakozik – csak hát akkor magamat is el kell ítélem. Mondjuk, leginkább azzal nyugtatom magam, hogy a videók közlésébe a levideózott szereplőnek is bele kellett egyeznie. És ha beleegyezett, akkor ma már talán ő is jót nevet a csetlésén-botlásán, vagy hogy éppenséggel nagyon meg lett szívatva. Hiszen tudjuk: egy nehéz pillanat valóban akkor kerül véglegesen a hátunk mögé, ha éppenséggel már mi is képesek vagyunk nevetni rajta. Nevetni saját magunkon.

Nos tehát: ha éppen lánykéréskor igazítod meg a nadrágodat, ami egy kissé bevág, ha medencés kézenállásból éppen fejen rúgod a pasidat, vagy ha álmából ébredve a kezébe nyomsz egy tusfürdős dobozt, hogy éppen őt hívják telefonon, és ő belehallózik a dobozba – akkor ez az összeállítás a te videód lesz. (Én felváltva sziszegek, vagy vinnyogva röhögök rajta.)

Nem volt elég? Akkor itt egy apák-napi videócsokor, rengeteg bénázó férfival:

És akkor ne legyünk részrehajlóak! Az anyukák sem tökéletesek:

Én kérek elnézést mindenki nevében. És főleg azért, mert ezek néha jól elszórakoztatnak.

Íme a legviccesebb mémek 2020-ból