Vad Freddie Mercury történetek, amiket nem láthatsz a Bohém rapszódiában

Freddie Mercury,Freddie Mercury élete Forrás: Getty Images
Szögezzük le, számomra abszolút kiemelkedő moziélmény volt a Bohém rapszódia. Lehet azon vitatkozni, hogy a történet miért lett annyira családbarát, amennyire, hogy miért mutattak be csak felszínesen fontos cselekményszálakat, és igen, éppen csak karcolgatták Freddie Mercury életének legsötétebb korszakát, vagy hogy finoman szólva és szabados művészi szabadsággal bántak a kronológiai sorrenddel. Az instyle.hu összeállítása.

Mindezek tudatában is azt gondolom, hogy a Bohém rapszódia megidézi azt a hangulatot, amitől egy Queen rajongónak borsódzik a háta, és amúgy is, ha az emberek figyelmét nem hívják fel arra a tényre, hogy a Live Aid idején Freddie Mercury még nem is tudta, hogy beteg, a 95 százalékának nem is ült volna a moziban habzó szájjal, hogy "márpedig ez nem így volt".

Akinek pedig a Freddie Mercury iránti érdeklődése túlmutat egy 2 órás filmen, az úgy is helyére teszi magában némi utána olvasás mellett a dolgokat. De ha már az egész világ a piszkos részleteket hiányolja, hát jöjjenek a piszkos részletek, olyan kalandos, hihetetlen, és néha akár sokkoló sztorik, amik fémjelezték minden idők egyik legnagyobb énekesének és ikonjának életét. Amik hozzátettek ahhoz, hogy kis is az az igazi Freddie Mercury, bár én azt hiszem, ezt igazán soha senki sem tudta.

Jöjjenek a legvadabb Freddie Mercury sztorik!

1. Bulik Dianával

Freddie Mercury és Diana hercegné ma már köztudottan jó barátságot ápoltak. Diana bármennyire is szeretett volna több időd tölteni az énekessel, a körülöttük lévő felhajtás feszélyezte őt, így Freddie egy alkalommal kitalálta, hogy Dianát álruhába öltözteti, hogy ne szúrják ki őt a paparazzik. Az ötletből később több alkalom is lett, Diana még London akkori legfelkapottabb melegbárjában is megfordult Freddie Mercury társaságában. Arról az esetről nem is beszélve, mikor transzvesztitának öltözve vett részt a Queen egyik koncertjén.

2. És a világ legőrültebb bulija

A művészvilág leghírhedtebb és egyben legelvetemültebb partijának azt az 1978-as halloweenbulit tartják, amit Freddie Mercury egy New Orleans-i hotelben tartott. A buli később a "Saturday Night in Sodom" nevet kapta, talán a meztelen vagy domina szerkóban flangáló pincérek miatt. Vagy a szintén meztelenül birkózó modellek, transzszexuális hoszteszek és tömeges számra odarendelt apácának öltözött prostituáltak generálták ezt az elnevezést. De mindez semmi azokhoz a törpékhez képest, akiknek fejére az énekes kívánsága szerint ezüst tálcák lettek szíjazva, hogy aztán a vendégek onnan szippanthassák fel a legjobb minőségű kokaint.

Freddie Mercury,Freddie Mercury botrány
Forrás: pinterest.com