Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartásitermék-kuponok a Joy-napokon

Borítókép: Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartásitermék-kuponok a Joy-napokon Forrás: a szerző sajátja
Minden alkalommal összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartásicikk-kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. És ti?

Mint olyan sokan, én is folyamatosan figyelem az akciókat, a pénztárcám rendszerint a különböző törzsvásárlói kártyáktól becsukhatatlan, és mindig jó előre beszerzem azokat a magazinokat, amelyekhez épp valamilyen kupont csomagoltak. Szerencsémre megint hamarosan itt vannak a Joy-napok, aminek már meg is szereztem a kuponfüzetét,- most éppen a novemberi Éva magazinból halásztam ki-, és rögtön át is nyálaztam gyorsan, hogy mely kuponokat fogom felhasználni belőle. Minden évben ilyenkor indulok neki az őszi-téli cipő vásárlásnak, és általában egy új kabátra is a kuponokkal együtt csapok le, viszont még egy valami van, amit sosem hagyok ki: összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartási cikk kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. Idén is már jó korán végeztem a kupon-mustrával, úgyhogy most veletek is megosztom, szerintem mik lesznek a legjobb vételek.