A férjem nem bírja a tempót

Borítókép: A férjem nem bírja a tempót Forrás: Getty Images (Westend61)
Gyakran járok futni. Azért, hogy megőrizzem az alakomat. Meg kikapcsol, ilyenkor tudok gondolkodni, befelé figyelni. A férjem nem bírja a tempót. Ez jutott eszembe. Mondjuk öt évvel idősebb mint én, de azért még így is csak 39 éves. Azért nem olyan öreg, hogy ez indok legyen. Kata története.

De tény, ami tény, nem bírja. Neki a heti kettő már sok, néha úgy érzem, ő tesz szívességet, hogy belemegy. Komolyan kérlelni kell. Megkerültem az erdőt, nem futottam fel az ösvényre, ami bevezetett. Nem mintha félnék, de sötétedéskor már nem szeretek az erdőben futni. Nem lenne szerencsés valami állattal összefutni, hát még kétes alakokkal. Szóval nem bírja. És sajnos nem csak a futás tempóját nem tudja felvenni.

Heti kettő szerintem nem sok, valaki naponta csinálja és nem érzi tehernek, sőt. Én meg hiába hiába ügyelek arra, hogy mindig tipp-topp legyek, valahogy nem elég. Lehet, hogy gyanakodnom kellene? Vagy túl régen vagyunk együtt és rám unt? Már ott tartok, hogy lehet, hogy beszerzek valami játékszert, mert ha a férjem nem hajlandó belemenni a játékba, akkor magamnak kell megoldanom a helyzetet.

Futás közben mindig gondolkozok, most is elkalandoztak a gondolataim. Múltkor a futár srác olyan furán viselkedett, mintha mustrált volna. Én meg teljesen el voltam foglalva az új hajszárító átvételénél az elektronikus aláírással, csak utána esett le a tantusz, hogy „úgy” nézett végig rajtam. Ha belegondolok, hogy minden nap rendelhetnék valamit… Úgyis ugyanaz a futár jön ki minden alkalommal. Bár lehet, hogy ilyenkor logisztikailag érdemesebbnek látná a cég, ha összegyűjtve, egybe hoznák ki a rendelt termékeket, de akkor is, hetente egy plusz alkalom…

Jó persze ez csak a képzelet játéka, soha nem csalnám meg a férjemet. Csak tudnám, hogy mivel tudnám rávenni, hogy gyakrabban szexeljünk.

Fehérneműk kilőve, múltkor is hiába mutogattam a szexi csipkés bugyit, rázendített, hogy

Kombiné, kombiné, a csipkés kombinéééé… de végül a leszaggatás elmaradt, mert hát drága holmi és a pénz nem hullik csak úgy az ölünkbe – mondta ő.

Romantikus vacsora, pipa, megvolt. Úgy jóllakott, hogy most már álmos, semmihez nem tudna hozzákezdeni. Arra is gondoltam, hogy valami serkentőszert csempészek az ételébe, italába, de azt meg nem érzem korrektnek.

Lehet, hogy gyakrabban kellene közös programot szerveznem vele, vagy többet beszélgetni, de a három gyerek mellett ez nem mindig megoldható.

Egy kapcsolatért meg kell küzdeni, na de hogy ez csak a nőkre érvényes? Remélem a férjem olvassa ezt a cikket és magára ismer. Nektek van valami praktikátok, hogy felélesszétek a szenvedélyt?

Talán a galériában lévő tippeket kellene átküldenem neki....