A bátyám nem akarta, hogy rajta legyek az esküvői fotóján

Borítókép: A bátyám nem akarta, hogy rajta legyek az esküvői fotóján Forrás: Getty Images
"Kezdettől fogva elborult ötletnek tartottam ezt az összeöltözősdit, meg is mondtam neki. A végén még így is ők voltak megsértődve." Egy kamasz lány "panaszlevele" a bátyja esküvője után.

„Fukszia és égkék, ezek voltak a kikötéseik, mindenkinek ilyen színű ruhában kellett megjelennie az esküvőjükön. Azt gondolták, hogy az milyen vicces lesz, ha egyformában lesznek a vendégek. Hát én nem voltam elmosva az ötlettől, miután fehéren és feketén kívül mást nem igazán vagyok hajlandó fölvenni. Egész konkrétan nincs is ilyen színű ruhám” – kezdte a kifakadását egy 18 éves lány a közösségi médiában.

„Amikor ezt közöltem a tesómmal, azt mondta, hogy bőven van még elég időm olyan rucit találni, ami megfelel az elvárásnak, meg nekem is. Erre én kifakadtam az anyukánknak, aki viszont elcipelt vásárolni. Azt mondta, nem fogok belehalni, ha pár óráig más színű ruhában kell lennem.

Utálkozva próbálgattam föl minden egyes darabot, amikre rábeszélt. Végül is, találomra össze vásárolt pár cuccot ebben a pocsék árnyalatban.

Az esküvő reggelén közöltem velük, hogy én márpedig ezek közül egyiket se fogom fölvenni, abban biztosak lehetnek.

Előszedtem a kedvenc kis fekete ruhámat – ami egyébként több, mint szuper bármilyen esküvőre – és eldöntöttem, hogy ebben leszek, és kész. Anyu és Apu megpróbáltak még egy kicsit tiltakozni, de miután látták, hogy hajthatatlan vagyok, rám hagyták végül a dolgot.

A fotózás miatt korábban odamentünk a helyszínre, Anyu pedig előresietett, szerintem azért, hogy szóljon a bátyámnak, hogy a húga nem igazán fog beleilleni a gondosan megtervezett színösszeállításukba.

A tesóm odajött és közölte velem, hogy bár nem akar veszekedést, nagyon csalódott, hogy ezt az egyetlen apróságot nem tudtam megtenni érte.

Így viszont, hogy a násznépből gyakorlatilag én vagyok az egyetlen, aki nem a kérésnek megfelelően van felöltözve; inkább maradjak is ki a fotózásból, akkor ne is legyek rajta a képeken. Annyit azért megmondtam neki, hogy szerintem meg ő egy hatalmas s…fej, hogy mindenkinek meg akarja mondani, mit vegyen föl, még ha nincs kedve hozzá, akkor is.

A szertartás alatt csomóan engem méregettek, a bátyám az újdonsült feleségével pedig feltűnően került egész este. Még a szüleim is furán viselkedtek velem, pedig szerintem nem tettem semmi rosszat. Egész egyszerűen a tesóm ötlete volt abnormális, már a kezdetektől.”

A 18 éves lány aztán kapott hideget és meleget is a kommentelőktől; legtöbbjük felháborodott azon, hogy lehet ennyire önző; hogy pár órát nem bírt volna ki egy rózsaszín ruhában. Hisz ez a bátyja nagy napja volt.

Egyikük még azt is megkérdezte, vajon mennyire szereti a testvérét, ha még egy ilyen apró dolgot sem volt képes megtenni érte.

Nézegess elszúrt esküvői fotókat a Galériában!