Gazdag pirítós
Majonéz, csirkemell. Mi kell még egy jó szendvicshez?
Elkészítési idő: 20 perc
Hozzávalók (8 személyre):
• másfél deci majonéz
• 2 evőkanál felaprított bazsalikom
• 8 szelet kovászos kenyér
• 1 füstölt csirkemell vagy más füstölt hús
• 15 deka brie sajt
• 1 deci áfonyaszósz
• zsenge rukola
1. Egy kis tálban keverd össze a majonézt a felaprított bazsalikommal.
2. Enyhén pirítsd meg a kenyérszeleteket és kend meg őket a majonézzel
3. Mindegyik kenyérre tegyél egy hajszálvékonyra vágott füstölt húst és egy-egy szelet sajtot. Tetézd meg egy kávéskanál áfonyaszósszal.
4. Tálaláskor díszítsd rukolalevelekkel.
Szöveg: Simándi Júlia, Fotó: Cath Muscat, acpsyndication.hu