Gazdag pirítós

Borítókép: Gazdag pirítós
Majonéz, csirkemell. Mi kell még egy jó szendvicshez?

Elkészítési idő: 20 perc
Hozzávalók (8 személyre):

• másfél deci majonéz
• 2 evőkanál felaprított bazsalikom
• 8 szelet kovászos kenyér
• 1 füstölt csirkemell vagy más füstölt hús
• 15 deka brie sajt
• 1 deci áfonyaszósz
• zsenge rukola

1. Egy kis tálban keverd össze a majonézt a felaprított bazsalikommal.

2. Enyhén pirítsd meg a kenyérszeleteket és kend meg őket a majonézzel

3. Mindegyik kenyérre tegyél egy hajszálvékonyra vágott füstölt húst és egy-egy szelet sajtot. Tetézd meg egy kávéskanál áfonyaszósszal.

4. Tálaláskor díszítsd rukolalevelekkel.

Szöveg: Simándi Júlia, Fotó: Cath Muscat, acpsyndication.hu