Jennifer Lopez a Despacito énekesével, Gloria Estefannal és még egy csomó latino sztárral összekapaszkodva énekli ezt a szívhez szóló dalt Puerto Ricóért

Borítókép: Jennifer Lopez a Despacito énekesével, Gloria Estefannal és még egy csomó latino sztárral összekapaszkodva énekli ezt a szívhez szóló dalt Puerto Ricóért
Rázd a csípődet és jótékonykodj! – feltehetőleg ez volt a koncepció.

Pénteken jött ki egy all star dal, amely dedikáltan a hurrikán sújtotta Puerto Rico áldozatainak megsegítésére íródott. Olyan előadók szerepelnek benne, mint Jennifer Lopez, Marc Anthony, Camila Cabello, Luis Fonsi (a Despacito egyik előadója), Gloria Estefan, Rita Moreno (akit a West Side Story-ban ismerhettünk meg még a 60-as években) vagy Gina Rodríguez (Jane a The Virgin tévésorozatból). És még rajtuk kívül is van egy csomó Puerto Rico-i származású sztár.

A dal szerzője és agytrösztje az a bizonyos Tony-, Pulitzer- és Grammy-díjas Lin-Manuel Miranda, aki a Hamilton című musicallel tett szert világhírnévre és nemrég a Vaiana filmzenéjéért még Oscarra is jelölték. Miranda, aki nagyszülei révén Puerto Rico-i származású – ahogyan a videó előadóinak jó része, például JLo és Marc Anthony is –, szintén énekel a videóban, amely itt látható:

A jórészt spanyol nyelvű videót, amelyben stúdiófelvétel-snittek váltakoznak Puerto Ricó-i vágóképekkel, már több mint 2 millióan megnézték. A dal bevételei a Hispanic Federation kasszájába folynak be.

Ezeket a ciki sztárfotókat is nézd meg: