Igen a varázslatra

Borítókép: Igen a varázslatra
Büszkén mutatjuk be a Pandora Disney ékszerkollekciót. a vibráló, kézzel megmunkált újdonságokat Mickey és Minnie egér figurája és más ikonikus disney karakterek ihlették, varázslatot csempésznek mindennapjainkba és arra inspirálnak, hogy megéljük álmainkat.

Ezen az őszön, mondjon igent a varázslatra, és fejezze ki vidámságát, örömét és saját tündérmeséjét ezzel az új Disney ékszerkollekcióval, állítsa össze saját dizájnját az elbűvőlő választékból.
Bemutatjuk az új Disney petite medálelemeket a PANDORA kinyitható lebegő medálokhoz, melyeket - a többi PANDORA kollekció petite-jeihez hasonlóan - egyesével lehet megvásárolni, így szabadon szárnyalhat fantáziája, és kifejezheti egyedi stílusát.

A sterling ezüst Mickey és Minnie portré, és a Minnie és Mickey csók charmok egy kis varázslatot kölcsönzöznek mindennapi megjelenésünkhöz, fekete kristályokkal, áttetsző és piros cirkóniával, és - kézzel felvitt-, piros és fekete tűzzománccal. A szezon másik újdonsága a Csillogó PANDORA lebegő medál sterling ezüstből. Cirkóniával kirakott kerete, és kristályüveglapja gyönyörű keretet ad az egyénileg kiválaszott petite medálelemeknek. Állítható láncának köszönhetően három hosszúságban hordhatjuk. Viselje a karkötőjén is a varázslatos sterling ezüst portrékat, mint például Disney Mickey portrét és Minnie portré charmot. Innovatív stílus, gyönyörűen megmunkált, magas minőségű, etikus forrásból származó alapanyagok: ezek a Disney ékszercsodák más PANDORA ékszerkollekció darabjaival is kombinálhatók, hogy álomszép érzéseket és megkapó történeteket fogalmazzon meg! Mutassa meg mesés személyiségét azzal, amit hord, és tegye mindennapját álomszerűvé!

Nézd meg galériánban a legújabb Disney ékszereket!