Cover Girl lett a 69 éves Maye Musk, aki nem más, mint Elon Musk milliárdos feltaláló anyukája

Borítókép: Cover Girl lett a 69 éves Maye Musk, aki nem más, mint Elon Musk milliárdos feltaláló anyukája
Maye Musk olyan nevekhez csatlakozott, mint Katy Perry vagy Taylor Swift.

A CoverGirl sminkmárka bejelentette, hogy Maye Musk az új reklámarcuk, így bővítve a „bevállalós nők sorát, akik azon vannak, hogy áttörjék a szépség korlátait”.

A 69 éves Maye, aki egyébként több mint öt évtizede dolgozik a divatszakmában modellként, olyan nevek mellett képviseli a márkát ezentúl, mint Zendaya, Ellen DeGeneres, Katy Perry, Taylor Swift. De a CoverGirl „szóvivői” közt szerepel a 24 éves, hidzsábot viselő Nura Afia is, valamint a 17 éves James Charles, a sminkmárka első férfi képviselője.

Maye Musk amúgy a világ egyik leggazdagabb milliárdosának és feltalálójának, Elon Musknak az édesanyja. Elon nevéhez fűződik a PayPal és a Tesla megalapítása; utóbbi elektromos luxusautókat és repülőgépeket gyárt. Elon Musk óriási összegeket fektet a mesterséges intelligencia kutatásába, és feltett szándéka, hogy telepeseket küld a Marsra.

Forrás: Getty Images

Musk az Instagramon bejelentette, hogy nagyon izgatott, amiért hivatalosan is Cover Girl lett belőle.

Három gyerekemmel és tíz unokámmal alig bírtuk titokban tartani, de most végre eljött a nagy nap!
– írja. Aztán így folytatja:
Ki gondolta volna, hogy miután annyi éven át csodáltam a gyönyörű CoverGirl-modelleket, én is egy leszek közülük 69 évesen? Ebből is látszik, hogy soha nem szabad feladni.

Musk ezt követően megköszönte a márkának, hogy bevette őt a „sokszínű brigádjába”. „A szépség minden nőnek kijár, bármilyen korú is, és alig várom, hogy magammal vigyelek titeket erre a csodálatos utazásra” – írja még az Instagramján.

Maga Elon Musk csak ennyit twittelt a hírre:

Gratulálok, Anyu! Szeretlek.

Ms. Musk több kampányban és divatmagazinban (például a Vogue-ban is) szerepelt modellként, legutóbb pedig kétszer felvonult a New York-i divathét kifutóján. Három gyereke van: Elon, Tosca, aki filmrendező és Timbal, aki vállalkozó.

Nézzétek meg a galériában, milyen gyönyörű és tekintélyt parancsoló Maye megjelenése!