Bizarr! Meghan Markle exférje tévésorozatot készít egy nőről, aki beleszeret egy hercegbe

Borítókép: Bizarr! Meghan Markle exférje tévésorozatot készít egy nőről, aki beleszeret egy hercegbe Forrás: Getty Images
Természetesen a készülő komédia teljes mértékben kitalált eseményeken alapul, bármilyen hasonlóság pusztán a véletlen műve.

Egy amerikai elvált nő másodszor, hogy hogy nem, egy brit herceghez megy férjül. Na és mi legyen az előző házasságából származó gyerekekkel? Hogyan osztozzon rajta az első férjjel? Mikor kinél legyenek? Kinél helyezze el őket a bíróság? És mit kezdjenek azzal, hogy az egész világ összes kamerája őket figyeli? Na, erről szól egy készülőben levő komédiasorozat, amelyet már csak a témánál fogva is azonnal megnéznénk.

Csakhogy.

A tévésorozat egyik producerét Trevor Engelsonnak hívják, és már olyan filmes és tévés skalpok lógnak az övén, mint a Robert Pattinson főszereplésével készült Emlékezz rám vagy a Snowfall című kokaindráma. Trevor még arról is híres ezen kívül, hogy ő Meghan Markle exférje, aki Harry herceggel jár és már a fél világ a tűkön ülve várja, hogy a pár bejelentse az eljegyzését!

Forrás: Getty Images

Meghan és Trevor 2011-ben. A kapcsolatuk 2004-ben kezdődött, 2011-ben összeházasodtak és aztán két évvel később el is váltak.

A Deadline szerint a vígjátéksorozat ötlete konkrétan Engelson és egy másik producer, Dan Farah fejéből pattant ki; ők egy pihent agyú délutánjukon azon agyaltak, milyen lenne, ha Markle és Engelson házasságából gyerekek is születtek volna, akiknek így most ide-oda kellene ingázniuk az Atlanti-óceán fölött.

Természetesen a készülő komédia ettől még teljes mértékben kitalált eseményeken alapul, bármilyen hasonlóság pusztán a véletlen műve. A bemutató dátuma még kérdéses.

Azért kíváncsiak vagyunk, mit szól az egészhez Meghan Markle. Vagy a brit királyi család, ha már itt tartunk.

A további fejleményekig nézegess romantikus fotókat Meghanről és Harryről kéz a kézben!