Minőség és elegancia – Ezt az 6 jellemzőt vedd figyelembe táskavásárláskor

Borítókép: Minőség és elegancia – Ezt az 6 jellemzőt vedd figyelembe táskavásárláskor
Egy jó táska legyen praktikus viselet, tartós és minőségi anyagokból, képviselje azt a stílusüzenetet, amit közvetíteni szeretnénk. Ha egyetértesz a jó táska legfontosabb ismérveivel, ez a cikk hasznos lesz neked, ha most tervezed beszerezni az őszi-téli szezon kulcsdarabját a ruhatáradba!

A 2017-es őszi-téli szezonban szerencsére nem lesz nehéz kiigazodni a legmeghatározóbb trendekben, a modern eleganciát sugárzó grafikus mintázatokkal. A legjobb választás, ha egy megbízható márkájú, letisztult, kis méretű fekete oldaltáskát választasz, ami hétköznapi és elegáns viseletként is megállja a helyét, így nem kell bajlódnod a holmid átpakolászásával nap mint nap. Egy kis játékosságot pedig a szofisztikált, szögletes mintázat és élénk színek adhatnak a minőségi bőrtáskádnak. És ne feledd: egy nő öltözködésének a táskája a legkiválóbb éke, hiszen látványos, ugyanakkor rengeteg mindennel kombinálható, feldobja a megjelenést, szóval megéri az idő- és pénzbefektetést!

A Furla részlet gazdag bőrtáskáit a legkiválóbb minőségű alapanyagokból a leghozzáértőbb szakemberek állítják elő, hogy a világ minden szegletében a legszebb darabok kerüljenek az üzletek polcaira.

A következő jellemzőkre mindenképpen figyelj, mikor az új kedvenc designer-táskádat keresed:

1. Nézd meg a származási helyet

Egyértelműen jó jel, ha Olaszország a kiszemelt táskád szülőhazája, mivel az olasz táskakészítők kiemelkedően odafigyelnek a minőségi anyagok használatára és a makulátlan összeszerelésre.

2. Légy reális

Olyan designer márkát válassz, ahol tényleg olyan táskát találsz, ami jó befektetés, és a pénztárcádhoz is szabható áron kínálja a minőségi és megbízható termékeit – hiszen nem az a cél, hogy megbánd a vásárlásod, hanem hogy azt érezd: jó döntést hoztál, hiszen a minőséget fizetted meg, és megérte.

3. Olvass utána

Egy kis kutatómunka vásárlás előtt sem árt, a visszajelzések alapján megtudhatod, van-e olyan modell vagy anyagtípus, amivel óvatosan kell bánnod, illetve a bloggerek beszámolói és tippjei is segíthetnek, hogy lásd, te mivel tudnád hordani a ruhatáradból az adott táskafazont.

4. Próbáld ki bátran

Érezd magad „otthon” a boltban, vedd fel a táskát, járj körbe benne, esetleg próbáld meg belepakolni a nélkülözhetetlen kellékeidet az aktuális táskádból, hogy egyáltalán beleférsz-e, ha ezt a táskát szánod a mindennapos modellnek. Ugyanakkor nem árt akkurátusan tesztelni a cipzárokat, csatokat és patentokat sem, hogy nehogy vásárlás után érjen a kellemetlen meglepetés. Ha pedig valami már a boltban nem stimmel, az a későbbiekben sem fog…

5. A méret-szín-fazon „bibliája”

Ha sok motyót cipelsz mindig magadnál, válassz nagyobb méretű táskát (de vigyázz, ha alacsony vagy, nehogy valami óriás zsákot hurcolj magaddal!), ha mindig csak egy táskát hordasz, figyelj arra, hogy jól kombinálható legyen – szétnyitható, állítható pántú, stb. –, ha pedig csak feketében és szürkében jársz, bizony a neked való lehet, hogy éppen egy élénk színű vagy extrább mintájú táska.

6. Legyél nyitott és türelmes

Jól át kell gondolni a lehetőségeket, ezért szánj időt arra, hogy végignézed a lehetőségeket méret, fazon és díszítés szerint, mert lehet, hogy pont egy olyan fogja rabul ejteni a szíved, amire azelőtt nem is gondoltál volna.

Az alábbi táskák nálunk átmentek a szempont-listán, szóval nézelődésre fel, hátha ezek között találod meg álmaid darabját!

Mutasd a táskád és zsebeld be az értékes Furla voucherek egyikét!

A JÁTÉK LEZÁRULT!
Köszönjük, hogy ennyien jelentkeztetek, a szerencsés nyertesek, akiket e-mailben is értesítünk:
1. derzsofi
2. maryluufreebush
3. _vrsors