A legjobb őszi boros események, ahol neked is ott a helyed!

Borítókép: A legjobb őszi boros események, ahol neked is ott a helyed! Forrás: Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
Azért, mert itt van az ősz újra, még ne zárkózz be a négy fal közé, egy üveg bor társaságában sem. Bármennyire finom (Dubicz) borról is van szó. Inkább gyere, látogass el az ősz legjobb boros eseményeire, találkozz velünk is, és kóstold meg olyan borainkat, amelyeket azelőtt még nem. Ez a 8 legjobb program, ahol biztosan velünk is találkozhatsz majd

Budapest Borfesztivál
Budavári Palota, szeptember 7-10.

Idén már huszonhatodszor nyitja meg a kapuit a Budapest Borfesztivál. Az eseménynek ezúttal is a Budai Vár ad otthont, ahol a látogatók közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát kóstolhatják meg. Az idei vendégország Chile! A finom borok mellett számos népszerű előadó és fiatal tehetség teszi felejthetetlenné az indián nyár első napjait.

Múzeum+: Avantgard est
Magyar Nemzeti Galéria, szeptember 14.

Szeptember 14-án este 22 óráig várják a látogatókat tematikus tárlatvezetésekkel, workshoppal, beszélgetésekkel, előadásokkal, zenével, koncerttel, táncelőadással a Magyar Nemzeti Galériában az Avantgard-est keretein belül. Ezen az estén a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok is jelen lesz. A megvásárolt jegyek mellé kapott kupon ellenében a látogatók az általuk kiválasztott borászat borait kóstolhatják meg, illetve ezen felül csak ettől a borászattól tudnak borokat is vásárolni.

Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál
Gyöngyös, Fő tér, szeptember 15-17.

Kiváló borok – köztük természetesen Dubicz-borok is – , koncertek, finom ételek és garantáltan jó hangulat várják a fesztiválra érkezőket. A helyi előadók mellett a Hooligans, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, Oszvald Marika, Polyák Lilla, Wolf Kati és Veréb Tamás is fellép. A vetélkedni vágyók gulyásfőzésben, valamint madárijesztők és a Mátra tortájának elkészítésében is összemérhetik tudásukat.

További jobbnál jobb boros programokért kattints IDE!